Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hajde ne lupajte...CIA i Mosad trebaju par dana za takve sitnice.....a kad rusis WTC...onda to vec zahteva vremena....
sve kontam da ce iz ISIL-ovih laboratorija izrasti vrhunski strucnjaci i naucnici, za hemiju, elektrotehniku i mehaniku. mogli bi drzati katedre na oxfordu i cambridgeu
Mjok. Zato i rade to samo jednom.
hahahahahahaha.............KURŠĆANSKA MANIPULACIJA I PROPAGANDA
Ima njih jos kooliko hoces. Spremaju se. Samo je pitanje kad i gdje ce se aktivirati. Njih je tesko naci. Al zato ove vece sile nek sastave vojsku i nek udare na korijen. Istrjebit ih ko hitler jevereje. Mozes sad uhapsit pola familije od ovog malog al sto to znaci ljudima koji su izgubili najmilije.
Salman Rushdie, jedini "Salman" vrijedan za spomenuti.
ako je već uložio toliko vremena i truda, onda je trebao udariti po "većim ciljevima"... kako uvijek po nižoj ili srednjoj klasi?
@zis76mm ja ne vjerujem da se iko bira nego da su postavljeni.... ujedinjeno pedofilsko kraljevstvo
@Parmak boy ne poziva, samo se čudi... kao i ja
PRIKAŽI ODGOVORE (10)