Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
umisljene budale
E moj haveru u najljepsim godinama umjesto da ga ne vadis ti bi se raznosio..
Šta se sve ne sazna poslije uspješno izvršenog teroristićkog napada... Dokazi im naprosto sami padaju u ruke... (irony out) P.S. Dali stvarno ima budala, koji vjeruju ove bajke?
Arape smrdljive iskorijeniti iz Evrope,i one koji ih dovode ovamo,pod hitno. To je nazadni narod,koji 1000 godina samo ratuje,od kojeg covjecanstvo nema nikakve koristi,samo se prce,razmnozavaju i ratuju,fuj!
balo balavi frisko obrijani, komunjaro pod plastom islama, balijo seljacka
JHebali ti Islam i ALah,majku retardirenu ogranicenu,ja sam Komunista,nisam Komunjara,Komunjare trazi danas u redovima nacional kriminalaca. DA su vas Indijci okupirali u 15 vijeku,danas bi ste vjerovali u kravu,smradovi izdajnicki,*** vam Muhamed pejgamber sve.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
"Sirok osmeh,i zlatan zub,znam da nije ti lako,al danas nemoj biti grub",hahahaha
Vidi Ibliza ARApskog,kad ih vidis ne lice na ljude
Haram, ima zlatni zub, to nije dragi Alah tako propisao, cas prija mu glavu odrubiti
saće oni njemu natovarit šta im god naumpadne,reći će i da je lično radio na izvrtanju šarafa iz Ajfelovog tornja mrtva usta ne govore,a i da je živ niko ga nebi ništa pito
Pa i dok je bio ziv pobrinuo se za svoj dosije. Ima ga na kilometre. Nemaju mu sta tovariti kad se vec sam prije ovoga zatrpo...
Smece arapsko
vrata pakla su blizu svima