Pozdravljen aplauzom i ovacijama
0
Abbas zatražio potporu za državnost Palestine
Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Arapi nikada umrijeti nece.
Dodji da te razvalim
Pa etnicko ciscenje i genocid Palestinaca traje vec 70 godina...Abbas je rekao istinu.............to svak zna.!
MOZE, AL SKUPA U PAKETU SA KURDISTANOM!
dje je satelit?
kakav gospodin ! radmanvić je k.u.r.a.c od ovce a ne gospodin
j.eb.em ti dijete u m.at.eri koje se još nije rodilo
Obama, Radmanovic i Natanjahu nemaju tu trunku savjesti....
ZIVJELA PALESTINAAAAAAAAAAAAAA
http://www.unmultimedia.org/tv/webcast/2011/09/palestine-general-debate-66th-session.html Molim gospodina Radmanovica da poslusa ovaj govor (prevescemo, majka mu stara, ako ne razumije) pa da se onda pogleda u ogledalo, presabere i prestane se blamirati.
@Xfactor Ponosimo se s tvojom potencijom i baš nam je drago zbog tebe i tvoga rezonovanja na svijet i članak. Zagarantovan uspijeh u životu !
Velika podrska za ulazak Palestine u UN, dosta je bilo vise maltretiranja od strane Izraela!
nabijem 300 milijuna arapa širom svijeta na ***** :D
ma šahbaz budale jedne, kakav abbas!
palestinici posto znam da imate extra natalitet dodjite u istocnu Bosnu , ili drvar, livno, glamoc i pomozite da i ti djelovi BiH budu muslim.anski....Hvala...
pa dragi palestinci dođite u bosnu i ponsite ako šta imate, ovdje vas jedva čekau vaša braća..... nemojte se brinuti mi ćemo arlaukati uvjek svam kad god vama pdane na pamet svakako smo isto neobrazovani i neodgojeni
Sto sad cifutima gori pod nogama hahaahhha