Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne da SDA ni dole ljudima da zive.VAzniji kriminalni interes Hamasa(kao i Islamista u Egiptu) od interesa gradjana.
ni Abas ni Fatah ne sluze nicemu ! Hamas vodi Dzihad protiv cionista a Fatahove izdajice samo smetaju, nista drugo ! Allah je najveci ! Islam ce pobijediti !
j nemogu vjerovat koji je kurac ovoj nasoj raji. pokretencilo se sve. hamas je teroristicka organizacija koja djeluje i dalje od palestine. oslobodolacki pokret al u kurcu. jedino je arafatov plo bio oslobodilacki kojeg su ove zvijeri i ubile. uzasavam se sta citam, kao bosanac, musliman i pacifista
jeste abbas, trebaju tebe slusati pa da imaju onako rastrkan west bank.
"...tom teritorijom upravlja vlada iz sEnke..." bar prevedite kako treba ako kopirate clanke nesposobnjakovici