Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Akotako misle sto je ne vrate svojim pradjedovskim zemljama a ne drze i dalje okupaciju Palestine . Ici ce oni milom ili silom
A 100 % palestinskih muslimana smatra da je mir s chifutima okupatorima nemoguc...
Oni ne žele mir, oni žele poniziti muslimane.
Pa kako ce biti moguc kad im grade jevrejska naselja na palestinskoj teritoriji? Koja budala bi im zato ostala "duzna"? Da se pocnu ponasati kako treba sve bi bilo moguce.
gdje nam je strucnjak zoro ilegalac da da strucno misljenje lol
To se znalo i zna mimo bilo kakve ankete
Od malena sam mariso jednog komšiju i sad kad smo postali odrasli ljudi, mislim da mi nikad neće oprostiti i da nikad nećemo biti prijatelji.
mame vam ga nabijem, 5 % zemlje zauzimaju na Bliskom Istoku, i hoce da Izrael bude do Indonezije. Hitlere come back !