Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
no za razliku od hammasa, fatah nudi mir i dogovor. lako se kurciti i razmetati tudjim zivotima. dok je fattah zagovarao terorizam bio je dobar, opet istim budalama kao sto je gorespomenuti komentator pod nickom hammas. kao i svi koji bi da licitiraju tudjim zivotima. fatah nudi mir, nudi dogovor i nudi konacno d aljudi pocnu imati prosperitetan zivot sa obje strane. cini ti se malo? il bi ti da radije ginu neduzni civili na obje strane? dok je ovakvih huskaca rata i krvi, tesko na se
Hamas vs IDF i fatah hamas je palestinska strana fatah je spijun na izraelskoj strani (izrael ih snadbjeva oruzjem) Kako je gore napisano ispade da je hamas nesto strasno lose... medijska propaganda na kvadar- sve pod plastom demokratije.