Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
J e b o vam izvještaj m a t e r, poduzmite nešto, manite se pisanja..
Šta si ti učinio po tom pitanju ? Čekaš da to sve neko drugi radi dok ti sjediš u toploj sobi za kompjuterom i pišeš šta neko treba i ne treba da radi ?
@sezam.susam @ziganteli a sta ste vas dvojica ucinila po tom pitanju? Opominjete ovog gore dok sjedite u toploj sobi za kompjuterom i pisete sta je on ucinio a sta ne? Poduzmite nesto, manite se pisanja...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Jad i čemer
Bosnje sto hejtate Izrael
Tuga a cijeli svijet suti
fašisti...sramota za sve žrtve holokausta šta im nasljednici rade
Kud vas Hitler nije sve istrijebio, ebem vam sve pogano
Pa da, tipično licemerje. Bojkotuju državu, žele sve najgore Jevrejima, a kad je gusto ''Ajde Jevreji primite nas i lečite nas''. Tipični muslimani.
idi u p m
Ma koga su Jevreji primili, da Bogda te zemlja ne primila?? O čemu ti baljezgaš?? Al vidim da je to novokomponovana srpska moda-Lizanje sa Judeoteroristima. Hebo vam onaj ratnohuškač Joseph Ben Pesah Mater.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Koliko pacijenata podlegne u nasoj zemlji cekajuci novac za lijecenje koji politicari potrose na dnevnoj bazi, a glasate za grand pjevace, farme, parove, zadruge jer ste licemjeri!
Za sve je kriv hamas koji svako malo opali raketu na izrael,i naravno da ce ispastat neduzni,al jbg
Izrael je za muslimane Azrail.
Jok Izrael je za nas Muslimane Otpad od zombi “Države”. Iskopaj bagerom rupu od 5-6 metara, na bilo kojoj tački te zombi tvorevine, i naić ćeš na posmrtne ostatke Palestinaca, starosjedeoca te države. Tad bi saznao na čemu je gradjen taj usrani Izrael, kojeg bi sa karte svako pomeo da im samo Amerike nije.
@sezam.sisaj Evo ja bi sutra krenuo, jel ti ideš samnom? I hoće li bit u vjestima “islamski terorista, koji je došo ubijat nedužne jevrejske vojnike” ili? Tako ste i Sirijcima srali pa kad su se zaista otišli borit za svoju zemlju vi ste opet o njima srali kako su to “Teroristi ISilL”- a. Šta sad? Ako su ovdje onda su “paraziti”, ako se odu borit onda su “teroristi”. Ma vas Islamofobe samo motornom pilom obradjivat. Kakv dijalog kaki bakrači.
Joj ovog cs ratnika
Situacija ce biti sve teza za Palestinu jer Izrael je uspio da Siriju kao jednu od veci prijetnji razori.
U skladu sa Babilonskim Talmudom, Judeoteroristi sprovode na taj način, prinošenje žrtve njihovom sotoni Molochu, koga oni Mashich, zovu. Onda kažu muslimani “teroristi”. Moji Jevreji, polako ali sigurno vam fale još par kapi da prelijete čašu. Onda će muslimane bukvalno boljet ona stvar, dal ih “teroristima” slovite il drugim imenim. Al znam sigurno, da ćete teror kojeg prizivate, najintenzivnije osjetit na vlastitioj koži. U to budite uvjereni.
Pa to im piše u svim svetim knjigama .
govna cionisticka...