Komentari (94)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nek' je laka zemlja Harisu, a ovog ubicu, mamu mu ***, treba naći i rafal mu u labrnju sasuti !!!
Tito, jesi čuo ovog čovjeka kako ima lijepe riječi za naše Bosance, kaže iz njhove prodavnice uvijek izlazio bogatiji nego kad si ušao,lijepa riječ, lijep gest, čak su mu hranu davali,TV itd. Ne zna ovaj Amfroamerikanac da je Bosna puna takvih ljudi.
uvijek si* daj uvedite opciju da ispravim komentar uvijek neku grešku napravim :) Smoto
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Žalosno :(
Crnčuga
Tužno, žalosno, uzeti pare i opet ubiti momka?
mozda ce surovo zvucati ali me je ovaj klip sa "crnim komsijom" koji prica o porodici nasttradalog vise dirnuo nego sama vijest i popratni tekst. covjece on ne moze da vjeruje da na ovom svijetu ima ljudi koji te tretiraju kao covjeka i osobu.........ostavimo sve na stranu i na koje su mu nacine pomogli , ali ova dehumanizacija amerike koja se ogleda u govoru momka koji zaplace na kraju (vidi se od pocetka videa da je dobro uznemiren i pored cool stava koji pokusava ostavit) meni je zastrasujuca kad god me neko ili nesto podsjeti na to.
Tužno. Žalosno. Zamolimo Svevišnjeg Gospodara da porodici rahmetli Harisa podari sabur i da im olakša, amin! Svi smo Allahovi i svi ćemo Mu se vratiti.
amerikanci su kreteni
Da mu dragi Bog podari sve ljepote Dženneta... a njihovim roditeljima sabur i ako ništa utjeha im može biti to što američka policija, prepostavljam i FBI neće odustati dok ne nađu ovog tipa, jer kakvo god oni društvo bili sigurno nemaju milosti prema kriminalcima i ubicama.
Belaj nece za dan :(
Nisu samo kod nas belaji
Zalosno, odes u Ameriku radi boljeg zivota, da ne gledas ove nase usljive politicare, i rokne te neki bolesnik, radi par dolara. Jbtm zivot. R.I.P my friend.....Prayers for the family and friends.
Ma zalibo me neka stvar za ovog dijasporca,ko vas ba jebe,samo ne dolazite u Sarajvo nemogu vas gledat.
Zaboravljaš da sigurno i ti imaš familije u dijaspori :) A tvoj komentar govori o tome kakva si osoba. Znaš onu,'daj čovjek masku,i reći će ti sve o sebi' :) P.S. nemogu = Ne mogu ; sarajvo = Sarajevo
Nemam Bogu hvala,e pa kod mene ti je SARAJVO papak.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
bitno je da mu otac pusi...
Nek te stid bude.
Tebi ja je*em mater,ne zato što si hrvat,nego zato što si stoka.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Iskreno saucesce porodicama....
Pa šta je ovim ljudima? Zašto nisi jadniče ušao, opljačkao sve što si htio, ali ostavio čovjeka u životu, što ćeš ga ubijati...
T U G A
prokleta je amerika i zlato sto sja..