Bombaški napad u Turskoj
0
17 mrtvih u eksplozijama u Istanbulu
Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a ja bi noćas trebao putovat u kesan grad nedaleko od istambula a moja mama sizi
Velika tuga! Suosjećam sa narodom Turske i porodicama žrtava.
za tuzlaka džaba ti to njemu objasni, glup je on da to shvati
Za Tepmlara: - Kurdska radnička partija je stranka lijeve orijentacije, bori se za državu Kurdistan (tromeđa Turske, Sirije i Iraka, pokriva oko 20.000.000. Kurda) i nema veze sa islamskim teroristima iz AL-Caide!
ovako nesto mozemo za par godina ocekivati u sarajevu,zenici, bihacu i ostalim gradovima u kojima je islamski fundamentalizam uzeo maha!
najmladja poginula osoba je alejna celik koja je imala 4 godine a najstarija 63. od njih sedamnaest osmero je mladje od osamnaest godina. kad je eksplodirala prva bomba narod je se okupio da vidi sta je a tek ona druga koja je eksplodirala nakon deset minuta je napravila darmar. prema prvim vjestacenjima radi se o napravi koja je aktivirana daljinskim upravljacem. saucesce porodicama poginulih.
brzi ste,hehehehe a znate li da imaju trojicu u koje sumnjaju da su pocinioci?
;(
kod vas 16 a u turskim novinama hurriyet 17. ne kontam