Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vidi se da je divljak ,zivotinju zatvoriti pa nek se pusi sad,mamu mu divljacku!!!!!!!
Neka su ga osudili za ubistvo na doživotnu robiju, pa neka u zatvoru razmišlja šta mu je to sve trebalo. Naša zakonodavna i sudska vlast ne znaju šta da rade sa onim malim što zapali živu ženu, uhvate ga pa ga puste , a on napadne još jednu ženu. Eto im primjera kako treba da rade neka se ugledaju. E sada ima u ovom slučaju još jedna stvar po mom sudu. Ovaj mali na slici meni liči na Abordžina, a oni su manjina na Novom Zelandu i Australiji. Baš me interesuje da li bi kazna bila takva da se radi o bijelcu koji je ubio Aboridžinku? Ne mogu se oteti utisku da bi dobio daleko manju kaznu.
sad ga treba u zatvoru redovno malretitrati sto je moguce vise, nedati mu da izvrsi samoubistvo, nego ima da pati cjeli zivot, sjeme mu se MULATSKO zatrlo
Ovo je prava drzava.Poser.. se na nas sud i nase kazne
Tako treba! Svaka cast!!!
poenta kazne je i da se opasnost po okolinu iskljuci ocigledno su i psiholozi rekli svoje, nema sansi za promjenu zlocinacke psihe - jedino moguce je izolovati takve i sacuvati ostale hoce li se nase sudstvo ugledati na uredjena drustva?
Ko da je firaun...
tako se to radi u normalnim drzavama,a ne ko kod nas... mi smo raj za ubice ,pedofile i kriminalce....
to je prava drzava... 15 mu godina,a dobio dozivotni zatvor...a kod nas 10 godina maksimalna kazna. fuuujj...