Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vi hranite i drzite dzukele u kucama a ljudska rasa nema sta da jede.
Cipiripi, odliacno razmisljanje, ali upravo ta bagra iz Uefa i Fifa organizacije ce da uziva u tim djevojcicama. Bas takvi kao oni ce da ostre cundare na njima. Tuzno ali istinito.
navijam za real, al kad vidim ovu zalost, smuci mi se kad pomislim da su u stanju dat 100 milj € za jednog cojeka, a ovu dijecu ... po meni, fifa bi trebala urgentno da donese zakon da u svakoj ligi, od svakog transfera 5% ide u dobrotvorne svrhe pravac u afriku, ubjedjen sam da bi iskorjenili glad za 5 godina!
jel vam to mozda zao ? zaboli te k**** nije tvoja guzica, koga je bolio kur** za nas? za svijetske oci mi smo bili na istom nivou.dabogda crkli svi
treba dole otici zivjeti, standard jadan... ne kazem zbog prostitucije, nego da sredim zivot za male pare... sa 50KM mjesecno kao ovdje sa 5000KM mjesecno... neko nek salje petobankicu i rijesena zivotna egzistencija... zna li iko da li mi bosanci mozemo dole bez vize... :D ja mislim da nemozemo... haha
...nema sta. kako glupi komentari onih koji u zivotu dalje od Makarske nisu otisli :(
Pa pusti svoju sestru ili mamu neka ti se prostituise,kretencino jedna,pa daj onda jaranu da umoci,djubre jedno!!!!
12-godišnje djevojčice prodaju tijelo za obrok ???? MIslis \"Prodaju tijelo 12-godisnje djevojcice za obrok\" kao da je pojedu ili \"Prodaju tijelo 12-godisnje djevojcice da bi kupili obrok\" ??? Mogli bi vi urednice na kurs pravopisa ili makar nesto slicno tome?/???
seronja!!da razmišljaš malo glavom,a ne onom stvari znao bi kakve gluposti pričaš
odo dole umocit sta
Zovni staru svoju, neka ti ona skine junf levatino.
taman da skinem junf
Tuga. Sad ce da ih odvedu u Juznu Afriku gdje ce ih bjelci karati za 10 dolara. Boze moj. Ja da mogu, bacio bih atomsku bombu na taj narod, da se ne pate vise. Da ih ne ponizavaju krmci Engleski. Neka im je Bog na pomoci. Od srca im ovo zelim.