Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
potpisujem
PA nije ni cudo da je ovdje svako malo klanje ljudi !! Kad ovi koji drze medije govore ovako i pune ljudima glave glupostima !! Sramotno je da jedan nas portal pise ovakve tekstove koje mozemo cuti na CNN itd koji su pod kontrolom sljedbenika sejtana i u sluzzbo dedzala !!
stvarno, ovo je krajnje diskriminatorski i neodgovorno, izraelska vlada svakodnevno terorizira ne samo palestinsko stanovnistvo nego se kaki u mozak cijelom svijetu a vi (vi koji ste se kupali u krvlju prilikom agresije na nasu zemlje prije nekoliko godina) nazivate extremistima iste one ljude koji se goloruki brane od onih koji im zamlju uzurpirase, sramota:(
jadnik. mora da je civil, nedužan, s fakulteta ga odveli...
Kakva vam je ovo prica !!?? \"Palestinski extremisti\" !! Ispade da je i nasa armija bila extremisticka !!?? Ko vam daje za pravo da ovako nazivate ljude koji se bore za ono sto je njihovo !!?? Sram vas i stid bilo !!!!!
I pored toga sto drze hiljade palestinaca u zatvoru sada ce cionisti pobiti par stotina palestinaca da bi smirili razjarenu izraelsko cionisticku gomilu... A ostatak svijeta ce htjeli ili ne zatvoriti oci i pustiti da to prodze ne kaznjeno jer naravno pokolj ce pociniti IZRAEL na celu sa slobodnim zidarima...
Jbem im Ma?er u Pi?ku seljacku....Glup?ni Dedzalski
zasto jos nisu objesili tog kera
mogli ste jos napisati i miroljubivi izraelci protestvovali protiv dugogodisnjeg zarobljenistva vojnika