Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sistem ne funkcioniše, zakoni se ne sprovode, a ljudska svijest umjesto napretka nazaduje, pa su ljudi u 2013. skloni životinjskom ponašanju što uzrokuje između ostalog i ove katastrofe na bh. cestama.
Ma kakva neprilagođena brzina.., o čemu bulazne ovi idioti? Po cestama se voze neispravne truležine starije od 20 godina zbog glupih zakona o uvozu vozila koje su donijeli isti oni koji se sad čude tolikom broju nesreća. Na zgradu parlamenta se komotno može staviti natpis "JAGOMIR 2".
Tko živi kraj magistralnog puta M-17 ili se vozi često njime jasno mu je zašto se često dešavaju nesreće. Jednostavno prevelika frekvencija vozila. Neberojeni kamioni za kojih nikad nema nikakve zabrane. Stavaraju se čepovi , vozači posatnu nervozni zbog male brzinem, upuštaju se u rizična preticanja i tu dolazi najčešće do nesreća.
POJAS: SIGURNOSNI POJAS; MI SMO SUPERMENI ZA KOJE NE VAZI FIZIKA!!!
Više je udesa radi propuha u mozgu nego propuha u tehničkom smislu. Jer auto koje leti 200 km/h nikako ne može biti tehnički neispravno,kao i ona koja pretiču na nedozvoljenim mjestima i dr. s.r.a.nj.a. koja svaki dan viđamo.
...kakve je pljeske peđa pravio sredinom 80-ih...
U Rusiji svaki vozac u svom autu ima kameru i kad je u saobracaju on je upali dok vozi i sve snima ispred sebe , Pitali su se zasto to rusi snimaju u toku voznje ako se desi udes da imaju dokumentovano slikom ..! Rusi nevjerovatno kako nemaju saobracajne ...KULTURE..!
http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/4761/sb_saznaje_ministar_kurtes_pijan_ponovo_slupao_sluzbeni_automobil.html
Postavit kamere ispred svake škole na 40 km-h i slikati. na glavnoj cesti kamera svakih 500 metara i 60 km-h.
@dosta ...zvanično...nit' piju, nit' kradu :)
zar vjernici piju
a da malo popravite te magistrale
a gde je pecat ?