Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako primim obje vakcine, jesam li onda imun 162%?
Zabijte ih sve vama u gu'icu!
obicno ide u ruku :)
bas gledao emisiju na CNN u ko primi ove vakcine 70% da ce postati homosexualac
zar mogu biti vise gej?
koliko sam droge popio nemoze mi ova vakcina nista
Hvala, živio!
Ubjedice nas da je 90% Ficerovih bolje od 62% Oxforgovih, a 62% Oxfordovih bolje nego 100% uopste. A koliko doza treba i koliko puta godisnje jos se se nista ne zna. Vidjevsi koliko para i koliko zastite donose vakcine, nemojte se zacuditi da ostatak zivota provedete brojeci pozitivne od korone, stapicem pcr testa u nosu i vakcinom za dorucak.
Kad fiki i fatke nama nabave vakcinu ona ce biti takoreci kad je dobijes bice ko da si duplu dobio..Samo sto ce cjena biti trodupla.
Nabavit ce nama Fadil onu najjeftiniju, koja ce dok dodje do nas biti skuplja od Pfizerove i Oxfordove zajedno
Nama Fikret kuha vakcine u Sućeski kod Srebrenice! Solak i Sebija su u komisiji i kad ih oni odobre idemo ih mećati u ruku. Dosadašnja analiziranja su pokazala jedino alergijsku reakciju kod osoba alergičnih na maline.
Ma zanima me samo jel skupa. Koliko ću para morat dat.
Bogami , najbolja je , kad sam ispečem , 😉
E ove nam dajte. Ima kod mene mjesta u frižideru. Odavno je prazan
Sad će vama Mujo iz Gornje Maoče objasniti što je zapravo ta vakcina. Pročito on na fejzbuku.