Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Tuzlanski aktivisti za prava životinja sumnjaju u podatke nadležnih službi kada je riječ o broju ugriza pasa. Oni tvrde da psi rijetko napadju ljude, osim u slučajevima kada su sami ugroženi, odnosno, kada su žrtve torture. " Jednom sam vidio kako psi napadaše curicu od nekih šest godina. i to ne jedan, nego njih četri-pet. Vjerovanto ih je ta curica ugrozila dok je šetala njihovim prirodnim staništem tj ulicom grada.
Ja sam bio dijete sjecam se prije rata je bila uvijek kampanja unistavanja stetocina pa tako je drzava placala za pasje i lisicije repove ko donese isplate na licu mjesta u veterinarskoj ekvivalent recimo nekih danasnjih 20KM mozda jace... mi djeca nismo mogli ocuvat one pomije oko zgrade samo preko noci nestanu, a danas nema gdje ih nema cujem kazna za ubistvo pomije 5000KM. Nije mi jasno zasto nije kao prije, sta nije bilo u redu s tim..?
Jbt. na toliko prijavljenih ugriza, baš bi bilo posla za jednu dobro obučenu ekipu šintera ...
Selamim hi unas vjerske experate, da se uključim ute životne teme suovim: Allahov Poslanik s.a.v.s. je kazo: ''Allah neće pogledat osobu koja je spolno opčila sa svojom suprugom u analni otvor.'' (En-Nesai i Ibn Hibban, Ibn Madže, br. 1923, od Ebu Hurejre, r.a., sahih – vjerodostojnim ga je ocijenio šejh Albani)
mene je tako napao copor pasa prosle zime. Borio sam se sa njima a onda sam pao i izujedali su me cijelog, jedan me cak i za vrat ugrizao, sav sam bio krvav, jedva sam prezivio
mene je tako napao copor pasa prosle zime. Borio sam se sa njima a onda sam pao i izujedali su me cijelog, jedan me cak i za vrat ugrizao, sav sam bio krvav, jedva sam prezivio
sintori gdje stw ?
Nase buduce izvozno dobro: pašcetina, frisko parirana
Ovdje su Neurozni i Psi a kamoli ljudi jbt
Samo ih trebate nahraniti tuzlaci, pa vas neće gristi. Da, i maziti ih treba. :))
salji sve u Madjarsku
Sta je jedan ugriz, prema psecom pogledu ljubavi?!