Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je Sutorina boy 😂😂😂😂 Kurtćehajić i Lavić izluđuju BiH muslimane do besvijesti 😂😂😂
...aaahihihihihihihiiii.....100 000 djetica milogoraca syebase 2 miliona bosnajak....:)
Ma nabije euforiju kod muslimana pa kad ih otreseš oni budu samo još više razočarani. Kad se sjetim šta su sve pisali za Sutorinu, pa TV ekipe išle tamo kao da pitaju ljude koji tamo žive 😂😂😂😂 Hajde dobro barem se nasmijemo odlično našim Bošnjama 😁😁😁😁
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Bosanskohercegovačka seljačka varijanta Aleksandra Vučića. Dakle, prodavač magle na kvadrat! A o tituli akademika ne treba trošiti riječi. Jadna je skupina koja sebe zove akademijom i dijeli titule ovakvim likovima. Lokalni pseudonaučnici koji, čim se maknu iz mahale, za njih niko nikad nije čuo. Ali eto, spram naroda je to sve, tamam.
mislis da ce ovaj postati predsjednik bosnjaka?
Hiperaktivni ublehaš.
Povratak bokeljskog mornara.
Sve je to bezveze jer glavni intelektualac nije tu. Munira zvana Lord
Tamo gdje razum prestaje, pocinje Bosna i Hercegovina.
"Pravno-politička promišljanja o Bosni" .. vic u 4 i po riječi
zar nijednom intelektualcu u tom forumu ne bode oči tačka iz "dr" u tituli njihovog kolege?
i sta bi sa onom Sutorinom
dje tunjo
jel to onaj sto ima najljepsi osmjeh kod bosnjaka?...:)