Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Radiš cijeli život da nešto stekneš i onda to jedna oluja sve odnese u par sekundi. Malo je reć' da je žalosno sve ovo..
@Bodyfeat Nisam te razumio. Kažeš da im je Allah sve oduzeo a onda da mole Allaha za oporavak?! Malo kontradiktorno.
Jebo te allah.
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
strahota nema sta,al sa onim cunamijem u japanu se ne moze porediti,ja kad sam gledao snimke bio sam uzasnut,
dzaba ljudima sva tehnologija,svo znanje i oruzje...postoji sila protiv koje se ne moze...
http://www.youtube.com/watch?v=oefiWrca1C0 kako smo samo mali,moram nesto jos dodati,nema veze sa temom ali opet i ima,za sve one koji vjeruju i nevjeruju,za sve tri vjere ovog svijeta "Nakon što sve živo na nebesima i na Zemlji bude usmrćeno Allah dž.š., će upitati Azraila (koji je sve duše izvadio): "O Azraile, ko je ostao?" A on najbolje zna. "Moj Gospodaru i moj Zaštitniče, Ti najbolje znaš, ostao je Tvoj slabašni rob Azrail", odgovorit će. Zatim će Silni, Uzvišeni i Veliki reći: "Tako mi Moje veličine i Moje moći, zasigurno ćeš iskusiti patnju jer si patio Moje robove. Idi između Dženneta i Džehennema i umri." On će otići i ispustit će krik koji bi, da Allah dž.š., nije već usmrtio sva stvorenja, zasigurno usmrtio sve do posljednjeg zbog njegove žestine, pa će umrijeti nakon toga. Zatim će se Allah dž.š., okrenuti ka dunjaluku i reći će: "O dunjaluče! Gdje su tvoje rijeke? Gdje je tvoje drveće? Gdje su tvoje građevine? Gdje su kraljevi i sinovi kraljeva? Gdje su silnici i sinovi silnika? Gdje su oni što su jeli iz Mojih riznica i što su uživali u Mojim blagodatima, i oni što su obožavali druge osim Mene? Kome danas pripada vlast i carstvo?" I niko Mu neće odgovoriti. Zatim će Allah dž.š., odgovoriti Sebi Svojim Časnim Bićem, pa će reći: "Vlast pripada Allahu, Jednom Koji je sve nadvladao." Tako će skončati dunjaluk i sva stvorenja, a ostat će samo Allah dž.š., Vladar svih vladara, Hvaljeni i Uzvišeni."
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Kocke primitivne. Sve vam je religija. Kockice male, bez mozga.
Užas zaista. :( btw. Ovi što baljezgaju o "pravednom svemoćnom" bogu, suzdržite se bar na ovom članku vaših gluposti.
Da stvar bude jos gora , novo nevrijeme je na putu prema Filipinima!!
:(
U ime Allaha,milostivog,samilosnog; Allah dz.s Veliki,Njegova moc je neogranicena,On daje i uzima,a mi,samo djelic trena u Njegovom carstvu; hvala Allahu dz.s,i neka su selam i salavat zadnjem poslaniku Muhamedu s.a.w.s,amin.
Btw. 95% stanovnika Filipina su hrišćani.
Harp harp harp
Nije u funkciji odavno.
Allahova moc je Velika, neko spomenu tehnologiju a to u tren oka moze da nestane tesko onome ko porice Stvoritelja. "I nece ostati ni jedan grad niti jedno naselje koje Mi necemo do Sudnjeg dana razoriti nebili se stanovnici njegovo pokajali" Allahu Ekber !
uuu gdje ce sad Sex-Turisti putovati?
Uzas. Da bar prezivjeli dobiju sto prije bilo kakvu pomoc.Ne mogu zamisliti ovakvu destruktivnu silu. Kakva strasan gubitak-toliko ljudi.Nakon obracanja njihovog predstavnika na konferenciji u Evropi-rasplakah se i sama. Kod nas u BiH jeste kriza i oni koji bi pomogli nemaju-Evo za one u USA nasa dijaspora ako mogu pomoci text RELIEF to 864233 to donate $10 to@UNICEF sav info je tu say.ly/juA7bQB
Imaju li u Bosni neki brojevi za uplate pomoci putem sms-a?
Genocid.