Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa to su sela kakve opstine i palci. Nema ni jedna vise od 10.000 stanovnika sa kravama, svinjama i ovcama
Stara poslovica: Gdje svi misle isto, NIKO ne razmislja
@BosnjaciSuSrbi pa sto se velikosiptarski teroristi bune ako je Vucko 'predao' KiM? O cemu se onda pregovara? 10 godina laprdate jedno isto..men se cini da si ovde ti lud jer bi i pilupametan za 10 godina nesto naucio...nemo da se bunis
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Očekivano. Pa neće za albanske stanke glasati.
To su sela a ne opcine imaju 3 do 4 hiljade stanovnika
...100% glasova hahahaha..pa ovo nema ni u Sjevernoj Koreji.
Auh pa baš su ojačali, zamisli u "Sjevernoj Mitrovici" imaju 100% glasova, da čovjek ne povjeruje koliko su moćni.
Pa to je ljudi priznanje Kosovo cim glasuju na Kosovskim izborima i ulaze u prarlamet kosova. To je Vucic zavrsio jos za prose..."ne priznajes" kosovo , a ucestvujes u izborima ko to ne vidi taj je slijep.
I Vojvodina ima pokrajinske izbore, što i Kosovo i Metohija ne bi imali. Čak i slepi mogu izaći ;)
A građanski koncept - to ništa? Ja ne znam šta im je?
Ko ih jhebe
Ne kontam. Zar se ocekivalo drugacije?
Pobjeda demokratije u okvirima suverene i nezavisne KiM.
Sjeverna Koreja :)
Nema opozicije. Samo je jedna stranka u opoziciji, a i ona je fiktivna, odnosno njihova
Znaci da su srpske stranke izasle sa jednom listom, u ovom slucaju ne moze bolje. Tako i treba. Federalci se ismijavaju, a godinama pozivaju bosnjacke stranke na zajednistvo u Srebrenici. Koje li ironije?
Hahhaha 100% ,pa ni jedan nije slomio nogu,posjeko se za ruku kojom treba potpisat ama bas ni jedan lik. I svi bili kod kuce i glasali. Sumnjivo mi naskroz,hahhaha. Ovo ko kod nas u srpskim nekim opstinama bilo isto 100% za dodu hahah,ko da ih je jedan otac pravio hahah
srb srb srbio lkn
Pa normalno da je srpska lista pobijedila, neće valjda hrvatska lista nasrid Srbije 😂
pošteno!! e sad se hrvite
Ovako su slijedili i Miloševića kao što sada slijede Vučića a prava su im svaki dan manja! Teško da će ti slijepci ikad progledati.