Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ništa novo ovo je svakodnevno stanje u RSu
inkvizicija je bila mala maca za ovo...
Dobra im priča dok se ne ugrade u institiucije sistema ...pa to je tako kako je svijeta i vijeka .
Ne znate ni jedni ni drugi šta je inkvizicija a niti šta je staljinizam. Držite se vi izglasavanja slobodnog vremena za vrijeme molitve, niste vi za intelektualnu raspravu.
Gospodo iz SPUS-a, da li ste se isto oglasili kad je Erdogan prosle godine izbacio Darvinovu teoriju evolucije is nastavnih programa u Turskoj. Mnoga gospoda u BIH bi to uradili na isti nacin, al' hvala bogu u BIH imamo i Srbe i Hrvate... i mali broj Bosanaca sa neispranim mozgom. Moj savjet bi vam bio bio da pocistite govna prvo u svojim avlijama, ali kao buduci doktori, pravnici,profesori izgleda da vam je ispodnizenja da uzmete metle u svoje ruke.
Nikad veći kloc nije bio predstavnik studenata od Zahiragića i on nekome drži predavanja. To je potpuno isti mentalni sklop kao u vlasti u RS.
Još jedan razlog da se ukine ta nakaradna fašistička tvorevina,veće fašističke stoke trenutno nema u Evropi.
Kad se učeni ljudi pognu pred seoskim đilkošem onda plate studenti i komplet akademska zajednica .... Eto vama vaš Duduk, za ostalo lako ćete . . .!!!
DOBRO IM JE TAKO IM I TREBA,A NASE ZNANJE I NE MOGU UKRASTI
https://hiddenlolcdn.com/i/219334.png
Pascad kratkobrada se oglasila...trebali ste glas dici protiv akciza i kredita mmf-a za budzet RS-a,ali ko da vam je maca jezik pojela ili ga ne vadite iz Zutog chmara
Jadan je sav narod sto je upo u ovo sve
Koliko mi imamo agencija koje sluze samo da olaksaju budzet