Komentari (113)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Od zla oca od gore majke
Vitalni Nacionalni interes Karpatskih plemena je pljačka, laž i korupcija...
A zasto bi glasali kad oni predstavljaju narode kojim ne smeta niti pljacka, niti kriminal, nepotizam, niti kojekakvi sukobi interesa. Znaci daj krmetine, alkohola, sahara, orlova, kokardi i to je to. Hljeba i igara za stoku sitnog zuba.
Jadni bijednici legitimni.
Djela govore glasnije od riječi.
Kažu: Neću u ćorku. Jednostavno neće sebe da ugroze. Ovo je i SUKOB ZDRAVOG RAZUMA da nam ovakvi odlučuju o svemu.
To je kao kad od lopova trazis da prestane da krade.
Da bi BiH napravila korak ka prijemu u EU (da bi postala kandidat) dobila je od EU 14 uslova koje mora ispuniti. Ovaj zakon jedan je od tih 14 uslova.
Nista novo samo novi Cvjetković Maček.
Manite se ovdje nacionalnog predznaka. Ovdje se radi o lopovluku u BiH. Botovi mrš!
Gade mi se ova dvojica buducih robijasa, abd.
Cirilo ni ne gleda sta je predlozeno. Samo ako vidi da Bosnjaci nesto predlazu dize ruku protiv. Ok ruska pudlice, cerat cemo se
Ima li šta za izborni zakon, pita Mehaga?
I pet će da im uđe straga,samo dublje jer se opiru.
Ovo je baš čudno. Ko bi rekao da oni nisu za evropske vrijednosti i borbu protiv korupcije.
eto ko neda da BiH krene naprijed Može li visoki predstavnik nametnuti i taj zakon a oni koji su glasali protiv njih sankcionisati zabranom rada u politici