Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast, svima onima koji su veceras odvojeni od svojih porodica da bi bili na usluzi, svima onima koji slave novu godinu. Skaka, u ovoj poruci nisam mislio na tebe. Kada im budes donirao odredjena sredstva za rad, tada ces biti shvacen ozbiljno. Sve ostalo je samo, licna promocija i nista vise...
Ne moze Skaka donirati, nego Konakovic, prvo procitaj nesto pa komentarisi (ne branim ni Skaku ni Elmedina), samo moras znati kako stvari stoje, a to je da smo u totalnom qrcu da prostis :D
@Floopsteein Problem je u nazadnoj kastinskoj i plemenskoj politici Bakira Izetbegovića i SDA koji evo 22 godine vuku BiH i Bošnjački narod u srednji vijek.
Lijepo od njega.
Sam boze da se nesto ne zapali , ovi se ne znaju na hidrant spojit, mogu posvjedociti u jenom slucaju.
@fakolako a ti sigurno znaš !
Mozda ce nauciti kako se spojiti na hidrant ali ti nikada neces pravopis. Mi svi evo posvjedocili. JENOM!!!! Ccccc....
Gledaj ljiljana kod vatrogasaca ❤️ sretna nova raja
Hoce li gradonačelnik Skaka čestitati građanima Novu godinu ili sluša radikalce iz IZ ? E moj gradonačelniče tebi naređuje Muderiz nema čestitanja nema Nove godine hahahaha
Nisu največi problem ''radikalci'' kako ti kažeš, problem je u nazadnoj kastinskoj i plemenskoj politici Bakira Izetbegovića i SDA koji evo 22 godine vuku BiH i Bošnjački narod u srednji vijek.
@Hamoponovouredu Da bi Klix ''pustio'' moj komentar mora dobro odvagati jer će dobiti ''klempu'' i ugroziti svoje fiannsiranje.
Samo Ljiljani 😘
Jel se ponudio da im pomogne, ako koga treba sunetit?
Posjetio ljude koji rade svoj posao? Svašta. Nije posjetio trgovce danas, nije posjetio građevinske radnike, rudare (ja u Sarajevu ih nema, ali ima zgrada i uprava Elektroprivrede), i ostale sirotinjske radnike iz realnog sektora, već one koji će dobro da se pobrinu da mu se sačuva guzica.
a ode u italiju da uruci zahvalnicu pjanicu.sa parama iz budzeta.ofirno
nek se on sliko..sto nije onako otiso..samo radi naroda
I posle svega na pijanku u neku kafanu
Boli ih briga Dodatci za noćni rad 25%, za rad nedjeljom 50% i rad prazninom 125%