Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uredu, rahmet mu dusi, ali sta predizborni propagandni materijal radi ovdje?
@SarajevskiStriktno, morbidno od strane raspadajuće kriminalne organizacije SDA. Na mrtvom čovjeku nastoje skupiti koji glas više. A koliko je bio sposoban govori i podatak da su mu svojevremeno ukrali cipele na ulazu u džamiju, i to vjerovatno neko od ovih koji su danas sjedili u publici.
http://www.mojportal.ba/2012/03/27/nacelniku-smajlovicu-za-vrijeme-namaza-ukrali-cipele/
Bolje da se Husejinove porodice sjete koju pola ovih sa slike i ne pozdrave a ne da upitaju kako su, treba li im sta
@Burbon, morbidno od strane raspadajuće kriminalne organizacije SDA. Na mrtvom čovjeku nastoje skupiti koji glas više. A koliko je bio sposoban govori i podatak da su mu svojevremeno ukrali cipele na ulazu u džamiju, i to vjerovatno neko od ovih koji su danas sjedili u publici. http://www.mojportal.ba/2012/03/27/nacelniku-smajlovicu-za-vrijeme-namaza-ukrali-cipele/
@Otpor ma fuj!
Svima nam fali Smajlovic, rahmet mu dusi!
na mtvom covjeku zasnivaju kampanju...pa stvarno ste dotakli dno...pogotovo ovaj zuco
SDA? Smajlović? Jel to ona stranka čiji su članovi zaposleni u Upravi grada imali pravo na dvije kafe dnevno na račun budžeta?
A đe preselio usein?
Što reče jedan naš mislilac, inače sin još većeg našeg mislioca koji je do podne mislio jedno a kae od podne drugo: "I mrtav čovjek je dobar konj za trku."
grobar celika milion posto...sve znao sta mu rade stranacke kolege u celiku, zmirio i aminovao...a skrgo, zaim, begagic, colakovic pokrali sve, mozda i busenje travnjaka da imaju pred kucom..al ebes celik nije to tema...uglavnom nemam bas lijepo misljenje, da se ne izrazim drugacije
Znao sam ga licno rahmet mu dusi ali stvarno je bio los covjek opljackao je milione KM iz zenickog budzeta i zeznuo nekoliko desetina hiljada zenicana ... jos jednom rahmet mu dusi ali je zenicu vratio korak u nazad
Fatiha se uči a sve go lopov...
NEMOJTE TAKO PRICATI KAD JE DOFU NAJBOLJI.NIJE KADAR NI KLADIONICAMA DA U KRAJ STANE A KAMO LI STA DALJE.
pokusao je, a ovaj mrtvi lopov nije
korištenje nečije smrti za vlastitu promidžbu. realno ko god je član sda stranke ili je to bio je izrod i smeće. prosto jedan normalan čovjek takvu degradaciju ličnosti sebi ne bi dozvolio.