Komentari (180)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E cuj najavili se hahahaha a u Federaciji upadaju po noci ljudima u kuce
Htjeli mi to priznati ili ne, dodiku tenutno iz nekog razloga niko nista ne smije, upravu si, nas hapse U 3 ujutro, njemu se najavljuju, jos ga trebaju zamoliti da dodju.
Çijeli tekst, koji je pri tome vrlo loše napisan, je ustvari prepričavanje direktora Službenog glasnika RS-a, koji to nastoji omalovažiti i učiniti banalnim kako bi prekrio koliko je gaće napunio.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
od kad i kome se sipa najavljuje... smiješno
Ispalo sad da je Laktasenko pozvao SIPU ovako iz zaj*bancije
Sve poluge Vlasti Trojka je dala Dodiku. I sad mole strance da nesto urade. Bosnjaci su postali Zasticena zona MZ, a znamo kako to zavrsi
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Eto u srbiji iscurila lista internet botova,jos samo u BiH da izadje i onda da vidimo koliko trojka a koliko sda placa.Jebiga posto imam vremena da i ja koju marku zaradim
Mozda i popiju koju??? Ja bih to jednostavno,sve sipovce iz rs u federaciju a sve iz federacije u rs.da vidite onda kako se radi u 3 smjene
Jesu, jašta su se najavili! Jesu te pitali i kad mogu doći? Jesu fino zamolili da im dozvoliš ulaz? Imat ćeš ti "problemčića" a da nisi ni svjestan. Šta ćemo onda sa kiselim osmjehom?
Lajo
To je BIH
Nejma tu najavljivanja misevi
Nema najave samo upadaj i češljaj!!!!!
Oooo zločinci sunce vam žarko,jos uvijek prebacujete tijela ljudi i pokisavate sakriti svoje zlocine. Kosti vam zemlja izbacivala! Prokleti bili u 100 koljena! Genocidasi prokleti, nece vam uspjeti. Tragat cemo za nestalima dok ne nademo sve i jednu kost! Prokleto vam sjeme bilo!
Jel ti to cvitanovicu i covicu porucujes....vidis da su ovi kooperativen...pitas i smijes doc hehe
Ovo je prenijeto iz mefija RS, a oni omalovazavaju pisanjem na ovakav nacin. Niko nije se najavio pogotovo SIPA već sa bez najave upali.
samo strpljenja, istraga je u toku..
Sklonite dokaze zbog kojih bi mogli krivično odgovarati i pripremite se za eventualno saslušanje. Tako to SIPA i Tužilaštvo BiH rade kada je u pitanju rs
Minimalna plata u phederaciji je 596 KM, na to sve poslodavac mora platiti još toliko državi. Jedan dan radimo za sebe, drugi dan radimo za političare. U Zimbabveu je satnica 1.250 ZWD (3,14 E ili 6,50 KM), u FBiH je satnica 2,33 KM ili 1,19 E.
Uzmite termin najbolje je da se uposlenici ne bi prepali i molim vas bez maski i dugih cijevi....
Kod njih se najavljuju a kod nas nogom vrata otvaraju
Reći će da je natjeran da potpiše (a znaju svi da nije) i neće dana odležati. Znao je Schmidt šta radi.