Komentari (142)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moze li to malo prije, ko ce izdrzati ova poskupljenja do kraja godine
čime se ovaj britanski tabolid bavi sunce ti žarko a na drugom članku traže od putina da nahrrani gladne.
Heh, tada ce ti cijene jos skociti i reci ce ti da je to zbog "oporavka privrede i povecane potraznje", kao sto su rekli i poslije korone.
zvrk bureka kod siptara pekara Bistrik 4.5KM! grebo vam Putin pleme siptarsko
neznam zasto...al ovaj je uvjerljiv covjek
hahahhahhahaha i tako su zivjeli sretni do kraja života .......
Erdogan izasao Putinu u susret. Blokirao pristup NATO-u za nove neonaciste Svedsku i Finsku. Allah ga nagradio - amin. SAD i EU na aparatima! 🤣
Putin je govno,ali Amerika je zlo najvece…..
Jel i ovo amater,ko što su ih SDA lopovi alijini i seljaci postavljali.
Ovo je vise i glupo komentarisat.
Ponekad mi se cini da djeca analiziraju ovaj rat na vijestima
nek ima crko dabogda
Ali pojedincima nije cilj da stane rat cim guraju tehnologiju i naoruzanje u Ukrainu, amerika trlja ruke...da se razumijemo ne volim ni amerikance ni ruse a pogotovo francuze !
Rusija se samo bruka u ukrajini, onaj na celu im je nanio stetu po imidz u rangu stete koju je hitler nanio njemackoj i koja i danas jos trpi posljedice u tom smislu.trebat ce im decenije da se poprave a izgubit ce na energentima jer evropa ce se otkaciti prije ili kasnije.koja crna kina i indija, pa niko nece placati kao evropa...
Da moze da zgazi ukrajinu on bi to uradio ali ne moze, ukrajinu potpomaze zapad obavjestajno i daje im starije oruzje koje otpisuje i to je sasvim dovoljno da zadrze samoproglasenu mocnu rusiju.
Svaka čast majstore svog zanata
Normalno da je mit i hrpa neispravne i zastarjele skalamerije i zeljeza iz sovjetske ere, vojna doktrina izmedju dva svjetska rata,budala na celu i hrpa atomskih(to ih drzi da ih velike sile ne rastave na proste dijelove).
Neki dan tvrdio da će Putin objaviti mobilizaciju 9. maja. Divi mu sove na zidu, hohloid sektaš 😂 član tajnog britanskog društva za prodavanje magle.
@ regsamija Odyebi.