Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To je ono sto smo i ocekivali da ce se desiti.SDP se borio da se podrzi ovaj prijdlog koji je jedini u ovom trnutku i u ovoj situaciji u kojoj se nalazimo ispravan.Svaka cast.
SDP se zalagao za smanjenje placa od pocetka mandata, ali nisu nailazili na razumjevanje i odobravanje, jer se pojedini nisu zeljeli odreci svojih primanja... Iskreno se nadam da ce im ovja put uspjeti... Sretno SDP...
Smanjenja placa trebamo hitno i to je bio prijedlog za koji se SDP i borio.Bilo je logicno da ce podrzati.a sto se SDA tice oni su to podrzali samo da zamazu oci graadjanima pred izbore jer im kao nikad trebaju glasovi.
E bas tako heheh..SDA sad u svemu vidi odlicnu priliku da prikupi koji glas,jer njima su fotelje bitnije i od porodica.Kakvi su to ublehasi.
Svaka cast SDPu oni su od pocetka mandata bili za smanjenje placa, a SDAovci se sad prave fini jer se blize izbori, ali dobro, neka samo neka se napokon usvoji smanjenje placa da se ostvari sto vise ustede...
SBB unlike this. Štogod se dobro desi sad, oni prozivaju, vesela će kampanja da bude. Svi im krivi.
ja ne znam zasto sdp radi sa ovim ubelahisam, pruzili ste im ssansu prije 4 godine, ali su je iznevjerili, tada su pokazaili svoje pravo lice. njima su samo vazne kozne fotelje boli njih briga za narod.
SDA se ubacila sada u ovaj prijedlog, a sta su cekali do sada da podrze? SDP je odavno za smanjenje placa pa ocekivano od njih da su podzali i ovaj put!
6/7 komentara u 5 minuta i u 5 deka...
koliko sam ja upratio SDP se za ovo pokusava izboriti vec 3 godine, ali SDA me iznenadjuje, da li su se to kolektivno dovoljno nakrali pa odlucili da malo narodu zamazu oci?
Pa nista iznenadjujuce, SDA je stranka koja u izbornoj godini uvijek maze oci narodu kako radi u interesu gradjana ... do sada smo apsolvirali to ponasanje.
Sasvim normalno i logicno... zna se ko brani interese gradjana
Za SDA me je ovo zacudilo,od SDP-a sam ocekivao,toliko su se zalagali za ovakav cin.
Mah podrzavaju oni k.... moj, sa ovim prijedlozima ce otezati 10 godina ko i sa svim ostalim.
nisam ni sumnjala u Sdp... za SDa je to ocigledno zadnja sansa da pokupe koji glas...