Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo su glavne teme SDA za medije, pricajte o penzijama platama i odlascima vise stotina hiljada mladih ljudi, ova drzava se raspada
Nadam se da će te isto tako osudit izlaganje ratnih zločina sa svih strana pa i armije Bi H!Nitko nema pravo pravdat nit jedan zločin,tu nema naši,vaši!Zločin je zločin i ako se neki opravdavaju upiranjem prsta u drugu stranu nema težinu nikakvu.
neka puste jos Dabica i mladica pa da tekma moze krenuti .. nastavci pa ako ne dobijemo pobjednika penali...
Pavelić i ustaski pokret je najveće zlo sto se desilo dijelu hrvatskog naroda. (Zaboravlja se da je na ppcetku rata medju oartizanima bilo najvise Hrvata) Samo jer je poklonio dalmaciju, trebalo ga je na vjesala a kamo li za počinjene zločine. Ali čin koji se desio na blajburgu je po ratnom pravu ratni zlocin. Zar se nije slično desilo i u Srebrenici gdje je poražena vojska bez sudjenja pobijena od strane pobjednika. Zločin je zločin bez obzira ko ga i iz kojih razloga činio
Neko ozbiljno radi na konačnom razvaljivanu odnosa izmedju Bošnjaka i Hrvata. Stalno tendenciozni ćlanci, konstantno pridikujemo drugima o moralu, pravu i pravednosti a po svim statistikama smo dno svijeta. 'Ajmo sebe srediti pa tek onda drugima solit pamet.
U HDZ NDH stanje redovno.
Ciklon-B
OK, a zašto SDA ide u koaliciju sa Čovićem, kad i on podržava ratne zločine i obilježava dan RS? OK, a zašto onda SDA ne pokrene inicijativu za prekid diplomatskih odnosa sa Hrvatskom, što je trebalo uraditi odmah nakon što je ambasador Hrvatske išao na noge Dodiku za dan RS? OK, a zašto onda SDA dozvoli ustaški dernek u Livnu nakon što je hrvatska reprezentacija osvojila 2. mjesto na SP? Zašto, zašto, zašto?
Nemoj bgt da SDA o moralu prica bilo kome
Jedino što mi ulijeva nadu je da je liberalizam zasro i budi starije oblike ustroja, kao npr.... komunističko rješenje ustaškog problema. Mjesto koncerta Huda jama Glavni solista: peko dapčević Vrijeme će biti nakdnadno javljeno.
@Hogar zaboravio si Jasenovac.
@Geronimo123 , U srpsko-rvacku mitomaniju ko treba vladat na Balkanu ne ulazim. Kamo sreće da su se međusobno istamanili neobrezani turci i jevropsk kurtula.
Opet ću ponoviti. Samo vi nemojte o moralu...