Komentari (381)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ali masovna korupcija, privredni kriminal i pljačkanje građana koje se dešavalo kad ste vi bili na vlasti očigledno nije 'narušavanje javnog morala', to je okej
Antibiotik za antibosnjacke strukture✔
@AnonVin A šta je sa vehabijama.Većini nas u BiH je svejedno vehabije ili pederi,ne volimo ni jedne ni druge.
PRIKAŽI ODGOVORE (16)
O cemu vi pricate ? Prva parada bila pod vama. Trujete i onečišćujete grad i drzavu vec 30 godina . Koliki ste nered i javadluk radili da ce trebat duplo da se to sanira . Od mene, i moji ukucana glas sigurno nemate
Neko mora odgovarati za blokadu grada 11 sati neko mora odgovarati za sotonino skidanje pred građanima i djecom neko mora odgovarati pa bio to moj tata ali neko mora platiti. Što im nisu dali zetru ili stadion pa kome je do gledanja sotona nek ide i gleda a građani da žive normalan vikend
Gospodja koja je placena 20 km da uleti sa pricom o glasanju za Sda je uvjerljiva ko reklama na tv u za razne kreme. I nek joj neko kaze radi Sda ce sina na kraju poslat u rat. Mozda ce imat cast da brani Baketa u trezoru.
Kakva ste vi gomila licemjernih ljugavaca u SDA, to je prestrasno.... Pa upravo je SDA bila ta koja je omogucila i odobrila prvu paradu, ali tada je bilo sasvim.OK blokirati ulice, angazovati policiju i zastitare, itd., a danas je to sve problem... FUJ! SDA treba ukinuti kao stranku kao i HDZ i SNSD.
zbog povorke je po ovima i direktor VIK kriv hshshhsshs
Divi ove prof. Memić-Serdarević..... Izetbegovićkin fikus 😂😂😂😂 vrla psihijatrica!
Jedina opcija koju nam nudi SDA je ujedinjenje sa Avganistanom. Ljudi žive u Evropi a obožavaju talibane, a kobajagi govore da su oni za EU i NATO. Potpuno su se izgubili, hoće pune džamije, pokrivene žene i islamski ekstremizam da uguraju u EU. Varaju i kradu narod 30 godina, pa se umislili prevariće i EU. Hahahahhahaha, sretno sa prevarama.
joj lazova, a pogotovo zahiragic, obracajuci se nekoc porukama nekim na vlasti pa izmedju ostalog i zahirgicu uvjerih se da su svi isti, samo sebe i svoje stolice gledaju, tako da nema glasa ni za jednu stranku. ustvari izaci cu samo da posaram list
Povratak SDA na TRON POBJEDNIKA u oktobru.
dozvola za pres ispred pozorista nije dobijena...i?
Ko o cemu, SDA o moralu ahahahahaahhahahahaahhaa
Zahiragić se hvali na FB da je policija reagovala zato što je on zvao, a nije istina, zvali su i građani Sarajeva i to je prevagnulo da policija napokon reaguje. Nije bilo nikakvog uriniranja i općenja sa voćem i povrćem, to izmišlja. Gospođe je uznemiravao, nije trebao silaziti sa bine i trebali su to da rade u zatvorenom prostoru, nikako na trgu. Agresivna predizborna kampanja SDA je počela, ne bih glasala za vas ni da mi život od toga zavisi. Toliko o vašem moralu.
Ne rise Devicu, ali ste zato poklepali sve sto se moglo za vrijeme vase vlade. Sto se tice parade, brate koga briga ko ste i sta ste. Svi mi znamo koliko pederluka ima u gradu, ako hocete da hodate ulicom sa parolama ja sam derpe, hodajte. Al brate na stojcevac, ili negdje gdje necete zaj... ljude koji rade i koriste tu ulicu za posao-kuca.
hvatanje za zarez u čitam sranju od priče
Nije bilo nemorala ali zato ste nas konstantno jebali u zdrav mozak...
Dok ste vi bili na vlasti upropastili ste ovu zemlju vise nego neprijatelji. Nemate pravo da ikome ikakve prodike drzite.
Ne tisra vi ste jos falili na povorci kao najvece ped.... lopovsku vam m...