Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel smit zabrinut?
Spajanje Općih i Lokalnih izbora 2026 godine bi bila najbolja odluka Schmidta ili naših političara. Uštedilo bi se 12 miliona KM, a pozicija i opozicija ne bi mogli svoje greške podvaljivati suprotnoj strani!
poznavajuci istoriju...a i dnk dokazanih genocidasa...ko god misli da se pricom i supljiranjem moze rijesiti situacija...u velikoj je zabludi...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Jos jedino OHR istice drzavnu zastavu, ovi trojkasi sa sastanka na sastanak, partijsku zastavicu u dzep, izvadi na drugom sastanku, pred sebe, pokupi na kraju, opet u dzep i sve tako u krug. Razumijem HDZ i SNSD, ovo nije njihova zemlja, ali ovi "nasi" bi trebali isticati BH zastavu, a ne partijsku...
Ova trojica su Scmidta zamolila da ne namece izmjene izbornog zakona i slaze javnost 100-ti put, kako se njihov drug Dodik ne bi naljutio.
Nebojte se trojkasi cuva vas zabrinuta međunarodna zajednica.,necete izgubit vlast u FBIH dok su oni tu.
Zašto jednostavno kad možemo biti glupi. Ala smo mi glup narod i opran narod to je za proučavati a ovaj svabo nas zavlači i još više pere u mozak. Kako narodu nije dosta ovog cirkusa više stvarno mi nije jasno da obični ljudi ne znaju koliku moć imaju. Poruka ovim etno nacionalistima generalo, vi ste baš glupi do retardacije I jedva čekamo da poumiru vaše zaglupljene nazovimo ih vrste da normalan svijet počne disat punim plućima.
Samo skreću pažnju na Dodika dok Schmit sa trojkom i HDZ-om sprema još jedno poniženje za Bošnjake
Pregovaraju kao da je ratno stanje ko će koga nadmudriti. Niko ne uzima u obzir šta je dobro za kompletno društvo. Jad i čemer od političara!!
Jesu li javili Schmidtu da je u BL održana proslava devetog januara?
vidi ti neonaciste islamofoba,eu kriminalca i parazita,nato lobiste
Okupio ih tatica da ocita bukvicu kako dalje biti poslusan u izdaji...
Ova trojica su Scmidta zamolila da ne namece izmjene izbornog zakona i slaze javnost 100-ti put, kako se njihov drug Dodik ne bi naljutio.
Schnith: "Tata Marfi me je zamolio da vas malo utješim nakon što vas onaj redikul nazvao invalidnim strukturama. Ne, vi za nas nikad niste bili invalidi vi ste samo naši slatki jetimi."
Sastao se Islamofob sa Islamofobima.
Toliko o nezavisnos politici u FBiH nazalost zar je potrebno da ko djeca u klupi sjedimo slusajuci nastavnike Smita, Marfija i ostale igrace iz Eu i Amerike bez svog stava. Jadna je ta vlast bez svog ja. Zar je potreban Smith da bi se neko branio od nekog. Politika treba da bude cvrsta kao bedem i ostra kao sablja. Dodik i pajdasi oz Ra nebi laprdali da im se na politiku inata i sile odgovori istom mjerom.
Svi ste vi zajedno u istom talu.Jedna prica je za medije a ona prava iza zatvorenih vrata gdje svi zajedno dogovarate kako dalje da handrite ovaj narod a sve u ime laznog patriotizma i vjere
Kako ovo vise objasnit Bosnjacima da odjebi laznog smita, kad ga ne priznaju u manjem entitetu, visoki predatavnik samo za Bosnjake
Nikad gore stanje.Ovo sad naredba da ne sekiraju Dodika
Ma ko cuke na raport.
Neće ih ni Šmit spasiti, ako ne budu slušali Dodika i Čovića.