Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovdje se Federalna Vlada tj SDA obracunava sa Kantonalnom TROJKA. Ko ce da najebe? Pa mi gradjani naravno.
Vlasnik Energoinvesta Vlada FBiH tj. SDA sve je jasno ko ovo radi građanima Sarajeva
Ko je direktor Energoonvesta, iz koje stranke, i vladajuca struktura...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
SDA papcima draze da ima indijac mittal nego sarajlije.. mamu li vam nema vas 2022
Ovo nema nigdje da izlaze u susret Mittalu naustrb građana Sarajeva fuj SDA bagro
Stvarno su kriminalna hobotnica...
ENERGOINVEST-SDA Pa kako vas više nije stid BAGRO!!! Tolike godine rujete i uništavate!
Po trzisnoj cijeni nudili, forto nije ni citao cc
Samo izmisljate nesposobnjakovici
Lopovi lopovski
SDA da moze zrak bi pocela naplacivati,valja Biseri dat platu 9000km koliko tek ostali imaju kad ona uzima toliku lovu.Definitivno treba da izadzemo na ulice i napravimo lom a ove lopove pobacamo u kontejnere kako to drugi rade.
A kakva je to sad prica molim?? Tornjaci! Necemo maligni ruski uticaj u fildzan valjda? Sta je sad? Kakav ruski gas, pa jos i da placate? Pored toliko toplih reci zapadnih saveznika. Djubrad nezahvalna.
Pozivamo Fortinu i Konakovićevu vladu da građane Sarajeva prestanu izlagati neprestanoj strepnji u pogledu obavljanja vitalnih funkcija Kantona Sarajevo. Pozivamo Vladu Kantona Sarajevo, JKP Toplane i Sarajevogas koji ostvaruje ubjedljivo najveću maržu u cijelom sistemu nabavke i distribucije plina da obezbijede potrebnu količinu ovog energenta za građane i privredu Kantona Sarajevo. Na raspolaganju im je budžet od milijardu i 100 miliona KM.
JA I....?
JA I....?
Forto i Konakovicu…. Ovako smrzavanje gradanima Sarajeva priredili su jos samo ovi s Pala u periodu 92-95 godine, stim da smo tada znali ko su nam dusmani.
Divanije, sto niste nabavili kad se nabavlja. Sta sad hocete?!? Ni energoinvest plin ne drzi u dzepu. Nisu ni rusi glupi.
Laze Sarajevogas.Vi sad morate platiti plin skuplje jer ovaj plin ne ulazi u ugovorenu cijenu manje kolicine koju ste narucili stoko jedna.Potrosili ste na kurvanja Trojke po Dubaiju,vodanja Jasarevicki i Emira Granova,novinarki i ostale fele sa Denisom Zvizdicem.Fuuuuj ste.Trojka je zlo.Nikad glasa vise za vas.Nipotizam
pa nista.. gadjat energoinvest kamenjem