Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovim nasim vatrogascima treba dat nagrade a.ne tamo nekim bezveznjakovicima. ljudi rade sa starom masinerijom po 30-40 god i opet stignu. e to je poso ;)
Nedaj boze nikom citav zivot odvajas od usta da nesto stvoris i vatra ti proguta sve u sekundi.
tamo negdje mi zivi bivsa cura ... eeee
Ma ljudi, ovo gori džamija ... Pogledaj sliku bolje ...
Bgm i ja sam se sam uvjerio kako brzo stizu vatrogasci. Jedan put se bila zapalila trava kraj pruge. Ja sam dojavio i nije proslo 2 min oni su bili tu poceli gasiti. Nemam rijeci samo SVAKA CAST!!!!
@Kompjuterdjija hiljade uspješnih intervencija i desi se jednom da vatrogasac ne može spasiti nekoga tuđom krivicom... Digne se hajka pa intelektualci progovore.
Vatroghasci svaka čast...............................
je4beš krkane i stipse koji neznaju da se dimjačar zove jednom godišnje da očisti dimnjak ko ih hebe
nadam se da ne pripadaju SDA ovcima bio bi jazuk i grehota sigurno su neke komunjare koje ne idu u dzamiju
gori kuca nasa ova noc je vasa
Majku mu, tačno nas zakonom treba natjerati da se osigura imovina, kao što je za automobil. U zgradama plaćaš oupravitelju, koji u startu legalno pokupe 30%, ostalo pokradu, a nikakvog osiguranja ni za šta!
Kako ces natjerati kad kod nas narod napravi kucu u plavnom podrucju, kaze ne treba meni to osiguranje, dzaba pare bacati i onda kad poplavi trazi od opcine da mu izdvoji sredstva za stetu, i kad opcina nece, onda kaze ne vide nas, ne misle na nas...