Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lijepo.
Sve pohvale! Nadam se da će uskoro nestati mrak u svakom smislu za ovaj napaćeni narod.
OVO JE INICIJATIVA EFENDICA IZ NOVOG GRADA.
Neki setam alejom I ugledam mozda jednu od najluksuznijih vila u Sarajevu ako ne I sire... Palestinska zastava na jarbolu... Nisam siguran sta je ta zgrada, rezidencija ili ambasada,... elem ako takav luksuz ima obraza platiti napacena palestinska drzava onda nek jebu mater bezobraznu...
Izdrzite braco Palestinci. Znajte da je nekad i Sarajevo bio u istom mraku. Zaista je prelijepo da vidimo da Sarajevo pomaze drugim gradovima nakon svega sto se desilo u ovom gradu. A da nam je neko rekao da ce ovo biti u 1992, mislili bi da je ta osoba poludila.
Ne mogu sebi pomoći
pomazemo da vrate svijetlost ,mi pomazemo da vrate svijetlost . a mi preko 20 godina zivimo u mraku i na milost i ne milost nacionalnih stranki.
Vise bi oni nama mogli pomoc, nego mi njima.
De nek neko pomogne da se u Sarajevo vrati svjetlost......
Vidi što ljudi vole mrak haha
Ne zove vise zeljko komsic nego hamza abdullah ben komsic ! :)))
Dokaz nenacionalizma u Sarajevu je cinjenica da je gradonacelnik VECINSKI MUSLIMANSKOG SARAJEVA jedan KATOLIK! To se u gradovima poput Banja Luke, Bijeljine, Trebinja, Mostara i Sirokog Brijega nikad nece deseiti - ne u iducih 50 godina. A mi Sarajlije cemo za 2 godine opet izabrati naseg Kosmica! Hvala mu na svemu: od tramvaja, autobusa, Trebevicke zicare, biciklisticke staze, organizovanog doceka Nove godine, 6. aprila i jos mnogo toga.
Sala je !! Salim se !! Alo ! I ja sam katolik/pravoslavka i podrzavam da komsic daje za Gazu ! A za ostalo neznam sta da ti kazem jer sto se tice prava mora biti Etnicka zastupljenost... Ali U realnost je drugacije u RS i to vidim.. Cestitam vam zato sto ste puno napredniji od RS po tom pitanju