Komentari (116)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Učenik je uvijek u pravu, profesor mu da jedan zove roditelje , direktora pedagoga. Snizi mu vladanje opet dolaze roditelji tuzit nastavnika profesora, nesmijes vise ni lektire zadati ni napasti ucenika ni oboriti godinu. Zbog toga dobijamo ove peso.fhile nasilnike i delikvente . Ovo smo mi narod uradili mi smo ovakvi kakav nam je i sistem, ovo je nas obraz.
Ma ko ne bi pop izdio sa danasnjom balavurdijom neodgojenom i seljaklukom roditelja nema tih oara kojim se moze platiti to,
Psihologica Meliha Hasečić dugogodisnji uzivalac svih vrsta opijata
Bila tanka meza.
Jesam li ja jedina osoba u BIH koja želi da obuče školsku uniformu, iako sam završio školu?
To Amela lutko
Meni je ovo sa svima normalno. Je li bilo neko obilježavanje nove godine? Možda su nako popili svi, a psihologija malo jaći cug ima... Kad se otpustila, samo ima rekla kako stvari stoje. 😂Kao da je to nesto strano u našem ili bilo kojem društvu.
klix ova slika skole je slika OŠ Mesa Selimovic C faza a ne OŠ Fatima Gunic. malo se uozbliljite.
Ne može ženi više pod kožu tuđih problema, ne čudim joj se :)
Kod nas u Zenici na fakultetu to rade trijezni profesori. Pu jeste vi Sarajlije neke pi... odma se zalite, ccc.
Navijam za psihologinju
Od kada su ovi trojkasi na vlasti nema kakve nas nemoralne nedace nisu pogodile. Od pedofilije do uzp europskih vrijednosti.
sve je poslo nizbrdo od marjanovica borca za obrazovanje sa minđusom
Kažu da je u Sarajevu zabranjen alkohol, a oblokavaju se osobe što bi morale svojim znanjem i radom za plaĉu uticati na djecu sa naučnog aspekta da alkohol ne konzumiraju. Nalokala se žena, a ni katolički božić još nije došao, šta će tek biti iz Nove godine Bog zna!?
Ako je i psihologinji dokurzilo, onda znas koliko je sati.
Pošaljite je psihologu ...
Cudna neka vremena dosla.Nekada su crnu hroniku punili momci s vrelog asfalta,a sad prosvjetni radnici. Pnki i Švabo na aparatima!