Komentari (111)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dok Rusi ne instaliraju svoje na nekom strateskom mjestu onda ce biti kuknjava kao sto je nekada bilo kad su Sovjeti instalirali svoje na Kubi
podrska borbi protiv nacizma iz starog grada u Sarajevu! Smrt imperijalizmu, nacizmu i cionizmu!
Americko oruzje i Ukrainski heroji u borbi do posljednjeg Rusa u Ukraini. Win , Win kombinacija.
Ovo se svakim danom sve vise zakuhava umjesto da se radi na pregovorima.
Udri do poslednjeg ukrajinca,produzi agoniju. I na kraju cete sjesti za sto i pregovarati,potpisati neki truli sporazum. Zaustavite rat!!!
Džaba, neće im ni to pomoći.
Klixe de objavi kakav je Rusima haos sinoc HIMARS napravio.
SLAVA UKRAINIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
Šalju, a? Piše li se igdje da će sve ove pošiljke Ukrajinu dovesti do dužničkog ropstva narednih 200 godina? Na osnovu svih ovih članaka (ne samo na klixu) bi čovjek pomislio da im se poklanja svo ovo silno naoružanje.
Sto se Srbi brinu za naciste. Vi bi svakako voljeli da svi Ukrajinci poginu. Ukrajinci su nacisti jeli tako pa nek placaju ko ih sisa
Bravo!!! Orke treba unazaditi koliko god je moguce.
Ma dzaba oruzje i silne milijarde,nema tu boraca ni do podne,omladina pobjegla,bore se starci,a rusi sa stotinjak hiljada vojnika gaze li gaze.
Na zalost si u pravu. 44 miliona stanovnika i obucavani i naoruzavani od 2014:e i nisu u stanju da oslobode svoju drzavu protiv 200-300.000 Rusa... Nesto ne stima sa ovim ratom..
Čestitke
Ovo je samo za Kijev....ostalo će se rastaliti Rusi i Ameri....živi bili pa vidjeli
Ovo će Rusima zapisati
Recite otovreno zelimo da Ukrajinci gadjaju Rusku teritoriju pa da onda oni od Kijeva naprave cementaru da bi ih mogli optuziti za ratne zlocine jer do sad nema te nista osim par pokusaja koji ni na jednoj instituciji ne mogu proci!
ma naravno da su poslali bas taj da ga Rusi zarobe i rastave pa ponovo sastave
boli me i za jedne i druge ali je jasno da ce Russija razjebati ukrajinu ako se bude ovo nastavilo.