Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Milka je odavno srozala kvalitet za nasu zemlju. I to zestoko. Sad nas jos i truju. Zaobici, bojkotovati, barem ih ja bojkotujem. A volim cokoladu malo je reci.
Tebi je ratovanje u glavi, a ja govorim o proizvodu. Toliko si inteligentan da si vidio nesto sto nisam napisao ili rekao. Ali neka si "pljunuo" sve Bosnjake. Vrijedjanje je tvoj komentar???
Ma nmvz i da se otrujem kad se mora mora se, samo da nije od grožđica 🤣🤣🤣
Bojkot cioniste obavezno, ne kupovati ništa od njih. Instalirajte aplikaciju "No Thanks", samo skenirajte bar kod artikla kojeg kupujete i odmah će vam reći jel cionistički ili nije. To je jedan vid borbe, kad već ne možete držati pušku i braniti djecu Palestine.
Bojkot cionističkih proizvoda skinite aplikaciju No Thanks ( ali bolje da gledate liste firme nego bar kod jer dosta bar kodova nije unešeno, listu firme i bojkot braćo i sestre) pa nema smisla da finansiramo djecoubice
Ja sam je instalirao,pregledao i deinstalirao..Bolje bi bilo Arapima da su se obrazovali,otvarali sve te navedene firme nego sto kupuju fudbalere..Onaj spisak brendova ti samo govori koliko su Jevreji sposobni,a oni su Bosnjacima uvjek bili prijatelji..
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
je li i ona iz poljske... napisite odakle je
Bendovi sa zapada za BiH posebno proizvode škart, a za zemlje, EU kvalitetnije, to su naše usrane politike dozvolile, odlaganje radioaktivnog otpada, i mnoge stvari, jer se bave 30g samo pljačkom i kriminalom.
Brendovi
Niko ne kontroliše robu iz uvoza godinama, inspekcija korumpirana, pričala mi osoba kako gazde firmi daju 500km mita inspektoru da zažmiri, rade braća kao inspektori, država puna kriminalaca i korupcije. U Yugi je bila hrana, lijekovi, čovjek,sve je bilo sigurno i kontrolisano jer je bila dtžava,, a ne cirkus pun seljaka u gradu, kriminalaca u politici itd
aaa sta ko je pojeo
Pored vispaka ne treba mi milka sa plastikom i zeljezom
Ma milka s keksom najjaca cokolada ubjedljivo bas cu da razmisljam jeli fake ili original svejedno mi je.
smece
Prvo može li mi netko objasniti hipe oko Oreo keksa bezukusan pun šeĉera i mi ga odjednome obožavamo u svemu???
jer ima dobar marketing. nista drugo. zato i ovi luksuzni brendovi mogu prodavati maglu. bolje kupiti i pojest baklavu bar je nešto konkretno i u baklavi znaš izgovoriti svaki sastojak
Ako ti je skupa ona 'prava' belgijska ili švicarska što je 6.7 maraka kupi onu za kuhanje i udri, bukvalno je svaka druga otrov u njima i nema čokolade, samo se tako zove.
Dorina iz Hrvatske najbolja čokolada na ovim područjima a i šire
sreca pa uvijek broj jedan jbalitet uvozi se u Bosnu vec godinama,isto ko u EU sam malo drugaciji ukus🤣
Taj keksić Oreo mi je bezveze kao i većina slatkih proizvoda iz današnje prehrambene industrije. Sve to treba izbaciti iz ishrane. Smeće koje nam se jeftino plasira u ogromnim količinama kojim razvijamo hrpu karcinoma. Jesti više neindustrijske hrane. Plastike kažu ima i u tjestenini.
Šta bi sa vodom, klix? Jedno vrijeme vam je bilo bitno koje su vode bile štetne ali više ne, očigledno. Baš se pitam kako je došlo do nestanka interesovanja.
U svakom proizvodu postoje nano plastike, svakim danom unosite u vas organizam.
Izbjegavati čokolade, bolje uzeti par hurmi.