Komentari (127)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E kada je došlo dotle da je Rusiji i Putinu stalo da ih Dodik odlikuje onda su zaista pali na niske grane i postali sprdačina.
Jedina sprdačina ovdje je šutnja Bošnjaka i smušenost Bošnjačkih lidera da zaštite državu od silnih stolica koje su im bitnije.
Umjesto da ponižavaju ovo danas ko kakvi blečci sa strane, Bošnjaci trebaju da se upitaju gdje su im muda nestala od 95te a tek onda da grade svoju zemlju po svojoj želji.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
To i mjesne zajednice počele dijeliti ordenje 😂😂😂 Putin je sigurno ponosan na sebe 😂
Što to Bošnjaci ne smiju podijeliti orden i napravit paradu sa 5000 naoružanih Bošnjaka?
Milojko dao Putinu ordenje, ja veći auto GO nisam vidio... A kome to Bošnjaci da prave parade? Pa okupe se djeca sa replikama oružja u Krajini a u Beogradu se gaće tresu...
Ovog fasistu koji se predstavlja kao Ambasador Ruski u BiH,, (lazno se predstavlja) on je Srpski spijun koji radi za njih, on opste ne boravi nego savjetuje i prenosi poruke Putina i Lavrova, i radi na degradiranju drzave i sukobima da izbiju u BiH, treba ga protjerato iz Bosne mrzitelj je Bosnjaka i naroda u Bosni.
al ko je pito?
Kažem ja, učimo ruski polako.
Da i ovaj čovjek jednom istinu progovori: "OHR-ova takozvana reakcija samo potvrđuje tu činjenicu, da je Ured Visokog predstavnika postao apsolutno nekompetentan, impotentan te irelevantan", saopćili su iz Ambasade Rusije.
Ovako , agonija se nastavljaaa...
Pa i nije ni pogrijesio ovaj OHR treba zatvoriti smijurija ziva jedu piju gaze cure motorima po Sarajevu. Posao svoj ne rade sprdaju se svi sa njima. Pustite nas da se obracunamo. A i ovog Rusa treba protjerati
Stara ruska , škola ublehe..! Da se drži Deytona i svojih ovlasti ,davno bi svo rukovodstvo šumskog raha ,prepoznato u svim međ.dok.od Vijeća Evrope, Eu parlamenta , V.prestavnika , Venecijanske komisije , H.tribunala , Amer.administracije , Kongresa , Britanskog parlamenta , Njem.Bundestaga..stranih sudova i itd , kao nastavljači Karađićeve i Miloševićeve politike zločina ,bilo pometeno sa pol.scene...
"To što niko od njih nije učinio ništa da čak ospori ovu demonstraciju sile bila je kategorična pogreška. Dodik će se nakon današnjeg dana osjećati silno ohrabrenim. Otvoreno se šepuri time koliko su nemoćni i nesposobni OHR
ovu budalu treba ptrotjerat iz BIH
Ako vam je samo RS ostala, jadni ste Rusi
"To što niko od njih nije učinio ništa da čak ospori ovu demonstraciju sile bila je kategorična pogreška. Dodik će se nakon današnjeg dana osjećati silno ohrabrenim. Otvoreno se šepuri time koliko su nemoćni i nesposobni OHR
Na to je upozorio bosanskohercegovački politolog s američkog Univerziteta York Jasmin Mujanović. Mujanović ističe da je Dodik današnjim performansom iskušavao odlučnost EUFOR-a, NATO-a i bh. sigurnosnih službi da brane slobodu kretanja u zemlji.
OHR je na njihovoj strani.
Zašto nema nikog od lažnokatoličkih čhetnika iz kamenjercegovine na proslavi dana genocidiranja katolika Posavine? Gdje je vojvoda Čović? Ako je obrijao bradu, misli da je Hrvat ili šta?
Al zato čuju mladi Rusi HIMARS. Alo ništa onda hvala Ukrajini što vam je ovu generaciju osakatila tako da narednih 30 godina nikom vise nećete moći prijetiti.