Komentari (126)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Srbi zbog mržnje prema NATO-u napuštaju Njemačku, Britaniju, Švedsku, Francusku, Italiju i druge zemlje i masovno sele u Rusiju. Dragi Srbi budite principijelni, ne volite zapad nastavite za Rusiju 😉 haha
Ovo je dokaz da Rusija ima velike gubitke i da nemoze bez EU kako god okrenes ..
Toliko plodne zemlje na svijetu i Zapad dozvolio da ovisi o Rusiji i Ukrajini....
Zavrni pipu jos malo! Nestasni Celavi patuljak se uzjogunio
a da oni napuste tudju drzavu i da prestanu ubijat neduzni narod???
SVAKA CAST NA 7 USLOVU !! NEKA STE KAPITALISTICKO KRIMINALNOM MILJEU REKLI DA POSTOJI SIROTINJA A NE DA DAJU MILIONE A ONI ZAVRSE ZA SVE DRUGE TROSKOVE KAPITALISTICKIH HUMANITARNIH ORGANIZACIJA osim za HRANU..... I JOS ONDA OBICAN SVIJET PRAVI BUNARE PO AFRICI .....MARS KAPITALIZMU...... BRAVO RUSI !!!
Sj. Koreja plače za tobom
Klošari genocidasi i nasilnici, ljudski otpad i samo problem u svijetu.. isti bi i ovi naši bili kokardasi i gori da su jaki ko Rusi nego sreca sto su sitni i mali
За тебе нисмо😉
Rusija postavlja uslove
Počet sijat Psenicu nema Ovdje mira
to mogu na muhinu vrbu da okace,te uslove.. Agrosori ,braca genocidne stvorevine rs
Ne cudi me sto milan blokira sve u BiH. Znaci BiH bi trebala pocet sijat svaki pedalj zemlje sto ima, dati poticaj farmerima, farmama, mladim poticaj da ne odlaze preko, poticaj za stanove i kuce. I probudim se i skontam da sam sanjao!
Zamislite svjet bez rusa (i srbijanaca), raj na zemlji
nesto mi poznata ova ucjenjivacka politika..blokiranja ,opstrukcija..itd..itd..ahh da imamo i mi takve u rs
Nema se, a i ne moze se
Aaaa...
A sta je sa onimo sto su rekli da Rusiji ne treba niko, da sve mogu sami, sve imaju u majcici Rusiji, i tehnologiju i rezervne dijelove. Imaju al dok traktor ne stane..
Sta kazu srbi hocel za njih bar bit leba posto su braca sa rusomlatima
RUKU NA SRCE GENOCIDAŠI SRBI IMAJU NAJ JEFTINIJI HLJEB U EVROPI I ŠIRE. IMAJU HLJEB SAVA OD 500 GRAMA KOJI KOŠTA 60 DINARA ILI 1 KM. KOD NAS KLASOV JE 350-400 GRAMA PA PO GRAMAZI DOĐE DUPLO SKUPLJI A PRIVATNICI NAM UVALJUJU HLJEB ISPOD 300 GRAMA. A TEK HRVATI 😲 500 GRAMA 3,5-4 KM. TRENUTNO PEKARE U SARAJEVU NAPROSTO PLJAČKAJU. BRASNO NA VELIKO JE KG 60-70 FENINGA.