Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka kuća koja ima tri glasača jedan glas da ide Komčiću dva Džaferoviću, koji odgovor je na ovo moj reise efendija Kavazoviću
Zašto na molitvu niste pozvali i druge manjinske vjerske zajednice ako govorite o saradnji, ne isključivanju drugih, poštovanj itd. Vaše djelovanje i djelovanje politicara koje se bazira na samo mi i mi smo jedini put je i dovelo do mržnje i rata sa drugima, tako da su ovakvi dogadjaji većinom političkog karaktera i poziranje.
vas vjerske zajednice treba toliko ograničiti da imate dijapazon djelovanja kao prosječno kulturno-umjetničko društvo, čak i manje. svugdje ste zlo u svijetu, počevši od starog rima i papinstva do ovog modernog doba, islamskih država, kalifata i brda nekakvih sekti
Ali zato vjera u politiku ide kao djeca iz skole
Je... sebi majku politika u vjeru a ne vjera u politiku ???
Nemojte se pravdati nikome niste ni blizu koliko to rade crkve a pogotovo SPC oni treba da promjene ime u Srpska Nacionalistička Partija.
Bas takvi su nas vratili 500 godina unazad
BegovskaStrijela ....ma nismo zeljni ni ""nasih""pogotovo ako su zatucani i glupi kao ti npr.
Mani nas se hodža,uzalud ne gudi , prepusti nas Bogu ,neka nam on sudi .Mi idemo pravo , al ti krivo gledaš.Idi vidaj oči ,pa gledaj ko ljudi . ( Hajjam ).
Nismo ni mi sretni što vam sahrane koštaju ko sv.Petra kajgana pa trpimo jer ste država u državi.