Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne vidim šta je pogrešno u tome da vjerski vođa jednog naroda stane u njegovu odbranu. Reise, svaka Vam čast.
UN nam nije pomogao u ratu,ne znam zasto bi i sada stali na nasu stranu. Mi njima dodjemo kao igracka s kojom ce da se poigraju kada treba da se "pokazu" kao humanitarci koji su za Bosnu i Hercegovinu i za njen ulazak u EU i sve ostale "ljepote", Naivni smo bili i ostali! Nazalost!
UN nam nije pomogao u ratu,ne znam zasto bi i sada stao na nasu stranu ! Mi njima dodjemo samo kao lutke s kojima ce da se igraju kada treba da se predstave kao humanitarci koji su za bosnu i hercegovinu i za njen ulazak u EU. Naivni smo uvijek bili i ostali smo! Nazalost
ovako su ih izbacili i 95'.
Milina mi je slusati ovog rejsa
...Ništa ne brinite,ide "riđobradi" Izetbegović u Beograd da "prosvijetli" vojvodu Nikolića...
Naravno da će je izbaciti, nije vam to neka bosanska selendra pa da se glupirate. Hajte vi u svoje Sarajevo, pa tamo prosipajte svoj primitivizam. Btw. primetno je da vas u poslednje vreme opasno hvata panika i da gubite kompas u svim pitanjima.
svaka čast novom Reis ulemi. Kad ne mogu naši političari, ima ko može. Svako dobro.
Ja sam mislio da je hodzama i popovima mjesto u dzamijama i crkvama. Religijski predstavnici treba da se drze dalje od politike. Politika politicarima a reisu islamska zajednica.
@aladin proslo je vrijeme kada su slicni tebi zabranjivali religiju i zakljucavali je u crkve i dzamije...dosta vas je bilo, tisina sad!
Kada bi Ceca 11.jula dosla da odrzi koncert u Srebrenici,pola Srebrenicana bi pobacalo tabute i otrcali sa dzenaze da slusaju Cecu,toliko postuju svoje zrtve...nema veze sto im je srbin pobio svu familiju oni opet vole Srbe...tako da me ne cudi da se u UN sprdaju sa njima...
pa da...Isto kao što Dino Merlin, Hanka, Halid i ostali pune arenu u Beogradu, dvorane u Banjaluci, Zagrebi itd... Isto tako Srbi ne bi trebalo da vole muslimane...ali vidiš...valjda ima još nešto ljudsko među ljudima na Balkanu...(nisam ljubitelj ni Cece ni navedenih)