Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na danasnji dan pre 7 godina Srpski Fasisti su zapalili Beogradsku Bajrakli Dzamiju . Za ovaj TERORISTICKI CIN jos NIKO nije odgovarao ! ?
Sam naslov glasi zvanični Beograd i Priština što jasno pokazuje da Kosovo nije nikakva država.
U pitanju su tehnički pregovori na ne tako visokom nivou. Kosovski Albanci će ovaj put morati ponuditi konkretna rješenja umjesto samo da traže nešto. Vrijeme je i da nešto daju. Zanimljivo je da Albanci žele radne dozvole za Srbiju koju inače ne vole a i čiji pasoši im nisu mrski.
hahahahaa,gdje su veliki srbi koji su govorili da slobo nece nikada dati kosovo.ha gdje se sada cedomiri.jesu vas naprasili ameri,,i vas i kineze heheheheee
najzad zajedno,za istim stolom
ja bi se sa Jeremicem manjala
vrlo cudno da drzava pregovara sa svojom pokrajinom? tadicu komunjaroo!!!!!
u pravu si....samo trebaš otići u beograd i tako im kazati...
Najbolje je drzati se svojih problema i gledati da se rijese a ponekad i pomest pred svojim pragom
hahahahahahah.... mic po mic i srbija će priznati kosovo kao nezavisnu i suverenu državu... gdje li su sad oni što su pjenili kako srbi nikad neće pregovarati sa kosovom? a evo, ipak, pregovori počinju!!!! i to kao dvije nezavisne i suverene države!!samo laganini... hahahahahahah....
kakava je ona modra zastava, da nije siptarska. pa nije BiH priznala marvu
DOSLO JE VRIJEME ZA OSVETU I UKIDANJE GENOCIDNE TVOREVINE! SAMO JEDINSTVENA BIH!
Ja ionako ne konzumiram nista srpsko,ne zbog neke stete koju bi ja kao pojedinac njima nanio vec zbog toga sto nemaju nista kvalitetno, nisu ni nasi bosanskohercegovacki proizvodi nista bolji, ali ako vec moram da biram kupjem nase ili hrvatske
VI STE IONAKO KOKUZI,NEMATE PARA DA KUPUJETE BILO CIJE PROIZVODE TAKO DA JE TVOJ POZIV ZA BOJKOT CISTA UTOPIJA, POKLOPI SE LOJAVI !
Svaka drzava ce morati izlizati odnose sa komsilukom prije ulaska u EU. Jer EU hoce stabilnost. To je jedan od najvaznijih preduslova ulaska.