Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ali ce zato glasovi iz BiH da idu HDZ-u klasika.
Mislim da je Milanovic daleko mudriji i opasniji po BiH u odnosu na Kolindu. Ona malo lupeta, provaljuje se, pokusava svima da se svidi, ali u biti ona nije toliko mudra i opasna po BiH.
opasna je Ito kako.ona lupa gluposti ali običan narod pada na sve kad nemaju mozga.ovaj barem zna kud goni. tako bar izgleda.
Mi neglasaci bi samo voleli da vidimo golu Lindu
Gola Linda
Go Linda
I Sejdo će glasat za Milanovića
Pa sto bi isao? Svi su oni svakako u Hrvatskoj.
Od nas ih nebi ni dobio.. Ne balaj u prazno 😏
Pa čovjek razumije situaciju i ne želi da troši vrijeme i novac na ove naše “intelektualce”
Nego napuniti gorivo i frižider
...dodjiiii naaajdraziiii, svi ce muslimani glasat za tebe...
E zato neces ni proci
Haduk nije bio hrvatski klub to odgovrano tvrdim . petokraka i partiztani su biili Hajduk . Treba znati isroriju i pricati o tome . talijani su vjesali mlade komuniste i sve one koji su branili i oslobadjali i ratovali protiv fasista i nacista .....po Splitu . Zahvaljujuci Bosni i njenim planinanma dalmatitci su oslobodili svoju kucu . A Bosna stradala . u splitu i Zagrebu nikad cigla nije pala a Bosna gorila stotinu puta . i onda bosnu opet zapalise svi 1992
Nije da bi ih i našao.
Bravo Milanovicu,ovaj Bosanski UZP,tj.hdz BIH remeti i bruka tvoju EU drzavu Hrvatsku u svim sferama zivota...
Sav je vanzemaljski. Lice mu je kao Mjesečeva površina. A tek ime i prezime. Izvorno Hrvatsko.