Komentari (114)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve cestitke za Predsjednika Milanovica.
@gooUser1585578394 ,ma koga si ti i gdje potukao mantrašu,jedino ste Bugojno genocidno očistili(i to na kvaran način,hinjski) te "istočni" Mostar na nisti način,istina da se H-B dala za mir ali u Hrvatskoj(za mirnu reinetgraciju Podunavlja),a što si ti nekoga natjero silom pogotovo vojnom objesi mačku o rep i stavi u svoju ladicu mantri i laži,..
Da se nije formirala Armija BiH 1991/2 i udarila na JNA i četnike, time vezala samo za Sarajevo 20000 agresorskih vojnika i još toliko na ostalim ratišrima - Zagreb bi bio po veličini drugi Srbski grad. Do Oluje nikada nebi došlo! Vjerujem svojim očima i ušima, vama koji ste bili agresori na moju, jednu i jedinu BiH - nikada!
Veliko sranje
Pa moj klix što ti treba ova laž! Milanović je nekoliko puta ponovio kako ne odlikuje pojedince nego jedinice koje su učetvovale u Oluji. Ne jarcaj nacionalsocijaliste SDP-a i DF-a više, taj koncept je propao u svijetu, propast će i kod nas, samo dok se istinski socijalisti averte i odreknu nacinalsocijalizma i komunizma.
Bihać je pomagao Hrvatakoj 1991. aa i Hrvatska Bihaču 1994. i 1995. Da je bar Tuzla pomogla Posavini al nažalost nije.
Čestitam Hrvatskoj Dan Pobjede Oluju dan kada su potukli genocidne srbe teroriste i srbi se dali u bežaniju traktorima kakva nije viđena 50 godina.
Sto se BiH tice, tadasnje rukovodstvo je trebalo izbjeci rat po svaku cijenu, ovako smo Tuđmanu pomogli u secesiji, BiH je u sklopu Jugoslavije poprilicno bila nezavisna, sa svojom industrijom ekonomski jaka, greska je velika ucinjena i placena krvlju naroda BiH.
kako bi izbjega rat?ako su ovi odlucili da je bih ustvari srbija?ekonomski jaka?iza kosova je bila najsiromasnija drzava..u kojen svitu zivis..da nije bilo slovenije i hrvatske koje su vukle gospodarstvo,bilo bi jos gore nego je bilo
molio bih muslimaske djelatnike na DEBILKLIXU..da HRHB ne nazivaju takozvana...Pederacija muslimana i Hrvata je nastala iz muslimanskih djelova BIH i HRHB..HVALA UNAPRIJED.....
@jogurt2020
U redu, nije takozvana već bivša. A sada ćete trpiti sve dok objeručke ne prihvatite građansku sekularnu RBiH.
Kakve veze ima sto jisu glasovali za njega.Nakon sto je izabran on je oredsjednik svih biraca.
U BIH je bilo duplo vise srbijanaca nego u Hrvatskoj,a duplo manje muslimana u BIH nego Hrvata u Hrvatskoj. Zato je Oluja bila nemoguca u BIH.
@fbUser1593172510 kako moze biti neceg duplo manje? Valjda je upola manje?
Srbi su mogli drugačije odlučiti. Bio je prijedlog da zajednica naroda ima drugi sistem. Mogla se napraviti Jugoslavija sa više nezavisnosti republičkih parlamenata. Nešto što danas želi EU. Puno jezika puno razlika a opet zajedno.
Daj bolan Milanovicu i generalu Dudakovicu odlicje nece ti ruka otpasti zasluzio je!!
polako istine iz prošlosti izlaze na vidjelo,mantre i laži pomalo ustupaju mjesto istinama,to je težak udarac patvoriteljima povjesti u čemu su im pomagali strani elementi za povremene i ciljane interese koji uvijek isplivaju na površinu,..kada gubite lažnu istinu i lažnu pomoć iz "svijeta" onda vas ništa utješiti ne može,..
Sta kazu ovi nasi SDPovci na ovo sve,presutice po obicaju