Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
eno dva momka iz lukavice petucena na vojnickom polju, sugeriramo saxu da to objavi, mogli zapast za oko i raku zbog ovog... .nije neka reklama za toleranciju ali treba biti profesionalan i izvjestavat o svome na prof. nacin.. nemojte biti neozbiljni.
NIKAD NISTA NIJE SLUCAJNO.........
mangupski nema sta
Pusi racku svome bracku...he he he..malkice.he he
Muslimanima Bajram kad se nešto ovako desi
Najveci nacisti i fasisti su i osnovali ovu teroristicku organizaciju sta ima tu da se krije ili samo ih istina boli .
\"indirektna posljedica zaostalih virusnih inficiranja znakova NATO-a\" Joj sto me nasmija.
Ma kakvi hakeri to je gospa iz medjugorja intervenisala da posalje poruku hrvatima
@Srba Ne zaboravi: Popu.šili su i usta i cvvete-isto dobre fašističke k.ur.ve))) SMRT FASIZMU!
Ne zaboravi: Popu.šili su i usta i cvvete-isto dobre fašističke k.ur.ve))) SMRT FASIZMU!
Heheh... za ovo ne treba haker nikakav, evo ZBOG CEGA. Prezentacija je u PowerPointu, a gospodin koji je pravio prezentaciju je garant informaticki nepismen, i zagooglao znak NATO-a prvi koji je nasao, zna se da google servis sa pretrazivanjem slicica ne vrti GIF nego pokaze samo njegov prvu slicicu. Ista stvar se desava kada se ubaci u PowerPoint u edit modu ostale slicice se NE VIDE do pokretanja SLIDE SHOW-a. To sto je neko podvalio su price za malu djecu ;) Ako je BAR JEDNOM prije prezentacije pred gospodom i ataseima pokrenuo prezetaciju (slideshow) mogao je vidjeti GIF animaciju. Po defaultu PowerPoint vrti slicice GIF-a u slideshow modu, prema tome ovo istrazivanje i potrage i gluposti nemaju veze S VEZOM! Ovo je ili namjerno napravljeno ili BAS nehoticno .. birajte..
koji seljaci i idioti nabijem vas u usta zvaljava, kad vam u selo dodje net pa neate druga posla nego trazit po netu tudje greske i ko vi da ih ispravite...et\' bas ocete tuljani jedni po svom selu vi ispravljajte nedostatke ovde ne treba, il\' ako vec trea onda se normalno obratite da ima greska i da trea popravit...pu\' pavijani...LoL xD
To su Krvati namjerno uradili kakav haker.
srba provjeri traktor i j... vam m... usr... a ti raul sipuga
Zašto ne stavite snimke transparenata sa utakmica iz Hrvatske gdje se pruža podrška Širokobriježanima i Hercegovcima (Torcida,Tornado,BBB,Uvijek Vjerni od reprezentacije...)?????????????????????????????Ja bih vam stavio sada linkove ali ne dopušta mi admin...ma vi ste portal u službi politike,dobustite Bošnjacima da se informiraju malo i da vjeruju u laži koje im servirate