Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To ti je kad se razvedeš pa posječuješ. Ili kad se petljaš u tuđu novu ljubav. U svakom slučaju, samo budala ne zna da će to donijeti negativnu energiju i da nema smisla dolaziti. Pitanje glasi da li bi taj lik ubio tu što je ubio da ova druga nije došla u posjetu? Da li je ona ignorisala negativnu energiju i uzrokovala scenarij?
Na godisnjoj razini desetine zena budu ubijene od strane partnera. Nije to ubistvo kao ono gdje su se pajdasi revansirali jedni drugima. Ovo je nesto duboko ukorijenjeno u kolektivnoj pa individualnoj svijesti muskaraca, naravno ne svih. Izlmatiti, prebiti pa na kraju i oduzeti zivot. I zanimljivo kako nas takve stvari ne potresaju, a kao mali misevi se bojimo za svoje guzice sada.