Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MI MUSLIMANI IZ BOSNE NE PRIZNAJEMO OVOGA CETNICKOG REI..SA
Zasto ovak klitoris x portal ostavlja mogucnost komentara kad se tice \"Muslimanske Vjere\' a zatvara kad se radi o katolickoj i pravoslavnoj. Razmislite dobro ! Ovaj klitoris X je anti muslimanski portal.
@ pop cira - kad se smrdljive ateokomunjare i braća im č.e.tnici prestanu miješati u rad (muslimanskih) vjerskih ustanova i život vjernika, tada možemo početi razgovarati o sekularizaciji, a do tada blow us, fascicommunist scumbags
BILO BI DOBRO DA SI NAVEO DA KOD SRBA BI STUDIJA BILA NAJPOTREBNIJA( SESELJ,VOJA ILIĆ,PALMA I OSTALI KLOVNI-IDOLI SRBA)
Nevjerovatno !! Nije ni cudno sto nam se ovo sve desava , Ni portal Sarajevo X nezna koje poglavar Islamske zajednice u Srbiji. \"Poglavar Islamske zajednice Srbije Adem Zilkić\" Malo se informisite drugi put. Poglavar Islamske zajednice u Srbiji je upravo gospodin Muaamer Zukorlic .
Od kada se vjerski sluzbenici upetljase u politiku tu dobroite nema. Dokaza do mile volje. Neka neko navede pozitivan primjer vjerskog sluzbenika u politici.
Svim katolicima BiH zelim sretne Uskrsnje praznike ! Svim Bosansko-Hercegovackim muslimanima ciji su preci nakada bili Hriscani/katolici zelim da se danas pokaju zbog izdaje Isusa Krista Sina Bozijeg i da u to ime zapale svijece Bogopokajnice u svojim domovima za oprostaj grijeha.
Zukorlicu samo fali Zmaj Od Sipova kao ministar spoljnih dela za sve gradjane Srbije u zemlji i rasejanju i samo u tom slucaju bi pobjedio...
Mene ne cudi Zukorlic sa svojim ponasanjem,jer svugdje u svijetu ima razno-raznih hohstaplera [pogledajte Zirinovskog u Rusiji ],ali me cudi ta ogromna muslimanska masa iz BiH i Raske koja slijepo vjeruje tom hohstapleru.Iz ovoga svega se moze izvuci zakljucak da Bos.muslimani zajedno sa onim iz Raske nisu zreli kao civilizovan narod niti su zreli za zivot u zajednici sa civilizovanim ljudima. To je jedna sirova nedefinisana masa koju treba staviti pod stroga naucno-socioloska ispitivanja uz obaveznu kontrolu te mase da nebi svojom exsplozijom zagadila cijeli Balkan.
duvaj ga zukorlicu ole oel ole
zukorlicu majstore mumini su uz tebe mir i sellam uz sve vas
Domaći fejs, fino fino. Samo naprijed
ima USTAV IZ-e na njihovoj web-stranici samo neki su preinteligentni da je nadzu pa su dosli na ovaj portal da bi sirili neistine !!!!!!!!!!!!!!!!!!
laju dušmani, ma nek\' laju, izašle guje iz rupa :)))) NAPRIJED MUFTIJA!!!! GAZI IH SVE!!!!!
odličan sajt, slično facebooku, samo po islamskim pravilima. Meni se sviđa
Islamska društvena mreža, upoznavanje, druženje i povezivanje muslimana. www.mojummet.com
Umjesto da Zukorlićev gaf, jer ta njegova kandidatura jeste samo to, gaf i ništa više, kao bikovi pred crvenom krpom se zaletiše politički i vjerski muslimanski puleni Beograda i osuše paljbu po njemu. A, eto, čak i nacional-ostrašćeni, beogradski \"politički analitičar\" Vukadinović nevoljno priznajje da ne postoji formalna ili stvarna prepreka toj kandidaturi. Zukorlićev je postigao cilj: isprovocirao je reakciju političkih neandertalaca i nadvisio ih politikantskom vještinom. Nema valjda niko pametan koji će pomisliti da je Zukorlić ozbiljno istakao želju da bude srbijanski predsjednik.