Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zene u crnom su odraz i krik u pomoć, jednog (normalnog) dijela populacije u Srbiji, koji još postoji, unatoč nacionalističko fašizoidnom razdiranju kolektivne svijesti kompletnog etno-kulturološkog dobra jednog cijelog naroda \'u ovom slučaju Srba \' , montiranom od strane Slobodanovih nasljednika.
svaka cast
...moji, šta je ovo??? \"Gang bang\" Srbije u par dana???
Koga si ti zakacio, pa ti nemas ni 20 godina. Ni tvoj deda se nije rodio sa tim U. Sram te bilo.
Neke Srbe smo zakačili za auto i vukli po cesti dok nije samo jedna kost ostala na špagi..
AVOGLAVE ZA DOM SPREMNI!!!!!!!!!!!!!!!! U Zagori na izvoru rijeke Čikole, Stala braća da obrane naše domove. Stoji Hrvat do Hrvata, mi smo braća svi, Nećete u Čavoglave dok smo živi mi! Puče tomson, kalašnjikov a i zbrojevko, Baci bombu, goni bandu preko izvora! Korak naprijed, puška gotov s\', siju pjesmu svi, Za dom braćo, za slobodu, borimo se mi. Čujte srpski dobrovoljci bandu četnici Stići će vas naša ruka i u Srbiji! Stići će vas Božja pravda to već svatko zna Sudit će vam bojovnici iz Čavoglava! Slušajte sad poruku od Svetog Ilije: Nećete u Čavoglave, niste ni prije! Oj Hrvati, braćo mila iz Čavoglava, Hrvatska vam zaboravit neće nikada!
Srbija treba da slavi dan kada je Gotovina sa Markicom vracena nazad u Hrvatsku. Nikada se u Srbiji nije osecalo toliko ujedinjenje I sloga kao posle ove presude. Stvari vise nisu crno-bele. Mada je ova vest po meni malo precenjena, njene posledice po jednu sasvim novu eru za gradjane Srbije su mnogo vece.
Bio je jedan Spartanac koji je cvileo kao pseto, ali je on predstavljao samo 0.0000001% Spartanaca. U svakom slucaju, nisi ni svestan kakav kompliment si dao srpskoj vojsci svojim glupim komentarom! Postoji kolekcija takvihfilmova sa hrvatskim \'\'junacima\'\' ali premala je jedna soba, pa i dve sobe, da bi sve stalo, a ti se hvalis jednim snimkom. Ne brukaj se.
pogledajte srpskog heroja zarobljenog od hrvatskih bojovnika. cvili srbin ko pseto. HAHAHHA... junak srpski iz elitnih postrojbi. http://www.youtube.com/watch?v=1ceIaI4OteQ
srbe i žene mlate, koji jadnici.
Dresovi im baš i ne odgovaraju!
Dresovi im baš i ne odgovaraju!
http://www.youtube.com/watch?v=oXmA08Cacdw&feature=relmfu
Nebi bilo lijepo,ali ih je trebalo legitimisati! Ono što bi se ustanovilo ,zabranilo bi udrugu!
Važno je da im se isplati dnevnica ! Samo zato i prosvjeduju!
Neka se one same izvinu ! U ime onih koje su izgubile !