Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uskoro se neće niko ljeti sunčati niti bradu puštati ali ako ste istetovirani debil to je europski i ne podsjeća na migrante. Inače za one koji ne znaju i migranti su ljudi.
Kako su opsjednuti muslimanima je zastrasujuce....
@serator vidim
Koliko puta mene policija legitimisala u Becu. To je normalna stvar. Traze dokumente na uvid , pokazem pasos , radnu vizu. Oni pogledaju i cao zdravo. Nema tu peglanja ako si cist sa dokumentima.
Ima lik bradu odma migrant. Da im se Isus pojavi rekli bi da je migrant
@manche Bravo za komentar!
Sta ce nacionalisti.. bolesnici htler im nije ravan
Ostala joj navika iz djetinjstva da prijavljuje semite.
Eto kako prođeš u tuđini kad pljuješ na vlastitu zemlju iz koje potičeš.
U Hrvatskoj će Hercegovac ili Bosanac uvijek biti stranac.
@RAMMSTEIN Za primitivne, da.
Nikakva razlika izmedju ujka i migranata. Nije zena ni pogrijesila
Mali Ante trazio ćaću po Hrvatskoj pa ga prijavili
Ljudski od gradonačelnika. Inače svugdje u svjetu su starohani veći rasisti od prosjeka a kako je kod nas i prosjek jak šta očekivati od penzića...
nosioci europskih vrijednosti - hahahahha
hoće li ko prijaviti marina cilica? Čovjek je crn ko gavran, odmah se vidi da je arijevac :)))
navikli rvati na logore .. fali im jasenovac, dretelj i slične ustanove...
Što, jesi to bez kuće pa te mine želja za smještajem?
Zatucano desnicarsko drustvo
hoćemo li već jednom shvatiti: one planet - one human race.
uopste me ne cudi. komsije su dige veliku paniku medju svojim narodom zbog izbjeglica.u tome su strucnjaci posto inace zive u raskosi i velikom izobilju znanja i produhovljenosti, otvorenoscu i spremnosti da pomognu u drugome u nevolji.svi mediji bruje o par hiljada ibjeglica na granici koji ce im silovati zene i ubijati narod i istrjebiti ih ako ih puste da prodju kroz hrvatsku.