Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A ja se čudim što naši jedini LEGTIMNI predstavnici svog naroda ne smiju izać pred isti !! Ukratko, SVE SU TO ISTA GOVNA, iako tri različita naroda i tri vjeroispovjesti !
Gospođe svaka čast za ideju, gdje su oni tzv. borci što mnogo seru to jest blokiraju nam granične prelaze da ne možemo djecu odvesti koji dan na more. Hajde seronje javite se.
I| ja sam bacio karton jaja na zgradi predsednistvo BiH 2015 pa sta zaradio 200KM kasinu za narusavanje JRIM koju nisam platio i necu platiti.
Treba truda za ovo... valja heftama srat na tutu i cuvat nedje po kuci za ovakav cin. Ili imat vezu negdje u javnom WC-u. Ili veci broj saucesnika... no to je vec stvar analize. Stolice. Za nase potrebe bi ipak to bilo malo... ograniceno i komplikovano. Mi bi morali komplet kanalizaciju skrenuti pred predsjednistvo, parlamente ove i one, kojekakve domove, opstine... Eventualno napuniti avion za zaprasivanje razrjedjenom smjesom (da ne zacepi mlaznice) pa preci u vise prelaza.
Sranje u Zagrebu...
Ev ja sad upravo kenjam ako nekome treba treba poslacu pa bacite gdje zelite:-))
mene samo zanima odakle joj kanta izmeta :S
Sranje se dešava.
Ko tebe govnetom, ti njega....kako ono bješe....
Ova zna gdje i što treba. . .
Bravo gospodjo drugo nisu ni zasluzili...kad opet naseres punu kantu dodji i u Bosnu