Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma koga briga je li on maneken, ili čiji je sin!? Silovatelj je silovatelj, bez obzira na zanimanje ili porijeklo... Smeće od čovjeka!
Munze konza. Vaistinu konza. Nego, šta je više ovim ljudima danas. Niko nema nimalo srama ni stida za ono što radi. Ovaj silovo, onaj puco, onaj puco pa silovo, onaj pretuko, onaj ukro, onaj zbo. Izgleda da je ovo pravi pokazatelj kakvi ljudi stvarno jesu, ono šta bi radili da nema nikakvih posljedica za njihova djela.
namještaljka.
Zna se sta je kafa u 22 a ona nije bas balavica,ima finih godina,da tumaci neke stvari...!!!! Cak i ako je dosao samopozvan,zasto mu je otvarala vrata u to doba,sigurno ne zbog kafee !!!
treba to sve okecat\' :D
SMRDISKI GENI SU CUDO I CUDA RADE
maloumnik.......dok moze silovat zensko malouman je, ja nikad ne bih digao ruku na zensko a kamoli da silujem !!!!!!
Od sada ce oni u Nightmare in Suburbia, Medical Detectives, dolaziti na Balkan, i ovdje snimati nasa ubistva i silovanja.. Dosta ih je vise u Engleskoj i Americi. Msm ovo je bolesno, da neko ne pomisli da podrzavam ove stvari..
To sokole cnogorski,perjanico svetosavlja!Ta kujetina beogradska tebe da odbije,djetica chasnoga!E neka si joj pristavio,neka si je i fizicki kaznio!To je nagrada za nju,taki manjeken da se znoji oko nje! Svrati kod mene u srpski sveti stoni Ag,da trznesh malo moga urino-eliksira,a i Rale ti sprema svojih crevnij proizvoda!S verom u Kachavendu!
jb...STA SE DESAVA SA DANASNJIM SVIJETOM!!!!!! CRKO DABOGDA....!!!!!
Muskarcima: Muskarac uvijek moze reci DA. To je prirodni zakon za produzenje vrste. Spolovilo se stavi u rupu i trlja se dok ne iscuri bijela sjemena tekucina. Djevojkama: Ne dozvolite da se radi vasih smrdljivih rupa muskarcima to lupi o glavu. SIrite noge sto vise, ukljucujuci usta a i gu.zove. Hvala
Nije je silovao nego je j.e.b.a.o. u dupe!
Damjan = Damian + Damon + Demon
SILOVANJE-neznam sta tu ima dalje da se komentarise sama rjec sve govori. Nista novo za Srbe kod njih je silovanje i izivljavanje nad zenama tradicija i ne samo nad zenama bilo je tu i muskaraca cak i zivotinja http://www.kurir-info.rs/vesti/drustvo/silovao-kozu-do-smrti-80096.php http://www.cazin.net/svijet/bolest-nema-granica-srbin-silovao-psa/ Svasta ima u nebeskog naroda
Mozda je zasluzila par samara...ko zna...cudne su zene...
normalnim osobama ne znaci ne u svakom trenutku, mada je po svim rjecnicima kafa u 22h uz osmjeh poziv na metak. problem je sto tip najvjerovatnije ima neku dijagnozu ili je bio na drogama dok se ovako sve izdesavalo. damama ne savjetujem testiranje teorije ne znaci ne u praksi jer uvijek postoji mogucnost da ta teorija osobi s druge strane ne znaci nista.
1. prijateljica i poznanica nisu isto 2. osim ako ne studiras i ne zelis ostati budan, kafa se ne pije u ponoc 3. u svakom slucaju, silovatelj je kretencina maloumna