Sin uglednog diplomate
0

Zemun: Maneken satima tukao i silovao drugaricu

Sarajevo-x.com
Damjan Perović (28), sin šefa misije Crne Gore pri Ujedinjenim nacijama u Ženevi Ljubiše Perovića, uhapšen je zbog silovanja 34-godišnje prijateljice iz Beograda, javljaju srbijanski mediji.

Kako pišu tamošnji mediji, Perović je uhapšen nakon što je njegova prijateljica prijavila policiji da je on silovao u noći između ponedjeljka i utorka u njenom stanu u Beogradu. Ona je rekla da je maneken u njen stan došao prema prijašnjem dogovoru.

Istraga je utvrdila da je Perović došao u stan svoje poznanice oko 22 sata. On je djevojku slučajno sreo na šetalištu i najavio se da će kasnije svratiti kod nje na kafu. Došao je u stan, gledali su TV i pili kafu i ništa nije ukazivalo na to da će je brutalno pretući i silovati.

Perović je pokušao poljubiti, ali je to djevojka odbila. Nakon novog pokušaja, rekla mu je da izađe iz stana. Tada je Perović svoju žrtvu više puta udario šakom u glavu, oborio je na pod i onda više puta silovao. Iživljavanje nad žrtvom trajalo je bezmalo šest sati, posle čega je Perović otišao. Djevojka je zadobila teške povrede pa je pozvala policiju, koja je manekena brzo uhapsila.