Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa nije peder covjek stace na gay prajdu? P.S. damire j.e.b.e.m ti m.ater
Čovjek nije p.ederast/p.edofil, što bi išao na paradu? Dokle nas ovi gay-fa.ši.sti misle mentalno terorizirati, štobse reklo *eb*vat u zdrav mozak, ucjenjivati moral normalnih, prirodnih straight ljudi odnosom prema njihovoj nastranosti???
Jes ovaj Kerum gadan
Cemu ove parade sluze , to je glupost ! Samo da jedan mali procenat tih bolesnika prosece slobodno medju 90% nromalnih gradja a znaju da su ti normalni gradjani protih tih parada ... To je samo da pokazu prkos i inat svima nama koji nismo u gay populaciji . Oni svoje opredjeljenje neka drze za sebe i svoje klubove a nemoram ih ja gledat kako paradiraju po cesti. Sta trebam i ja npr. koji sam rimokatolik da skupljam svoje istomisljenike i da nesto paradiramo samo za to jer sam to sto jesam ili kooje islamske vjeroispovjesti treba to isto da cini , pa zato imamo vjerske objekte i mjesta koja su predvidjena za taj vid skupljanja ... Ulica ne sluzi za ispoljavanje svojih opredjeljenja ... Zato i toj PRIDE paradi nije mjesto na ulici medju ljudima koji se zgrazavaju i gorce na to , pa onda neka se i ne cude kad im glave budu razbijene na istim tim paradama kad prkose svojim inatom normalnom gradjanstvu ...
Kerum moze bit i homofob i islamofob... al\' je za razliku od mnogih nasih politicara kerum je vrlo iskren. Rekao je na TV-u da ne zeli Srbina za zeta, ali je takodjer dodao da bi istom Srbinu pomogao. Ne zeli gledat gayeve na paradi ali ne vidim nigdje da je isao u lov na pedere.
S KIM SE JA J E B E M JE SAMO MOJ PROBLEM . MOJE PRAVO IZBORA . SPLITE NAJLJEPSI GRADE , DOLAZIMO !!!!!!!!!!
SPLITE NAJLJEPSI GRADE : DOLAZIMO !!!!!!!!!!!!!!!
Zatuci nastrane kao cuke, maljem po glavi
@ Himmler: I ja tebi tatu ;)
KAO ŠTO NAUČNA ISTRAŽIVANJA POTVRĐUJU, I KAO ŠTO AKADEMlK, PROF. DR. SLOBODAN LOGA IZNOSI U SVOJOJ NAUČNOJ EXPERTIZI: \"PEDERLUK JE PSIHOLOŠKO-HORMONALNI POREMEĆAJ KOJI SE TREBA LIJEČITI U SPECIJALIZIRANIM BOLNICAMA (U NARODU POZNATE KAO LUDNlCE)\". SVIM PEDERlMA ŽELIM ŠTO PRIJE DA SE IZLIJEČE OD TE OPAKE BOLESTI.
P.e.d.e.r.l.u.k. je zlatna žila. Pogledajte i razmislite gdje Vi živite. http://www.memecenter.com/fun/178741/vacation-with-style
Fak end let liv. Smoriste.ba
podrzavam ga, budi gay koliko god oces, al sta moras paradu od toga pravit
Treba te p***** pokupit i dati im krampe i lopate,pa na poljanu da se malo\"izrade\"ne bi im pao na pamet pride!
Pederi ostanite u svojim kucama i radite sta hocete na zagadjujte okolinu svojim nastranostima inace svima vama treba jedan lijepi pad sa visine pa ako prezivite onda kamenovanje da osjetite sve ono sto su osjetili prijasni narodi koji su javno cinili vase gadosti
Pravi je islamofob ovaj Zeljko.Neka dodje u Sarajevo da se uvjeri u skladan zivot svih Bosnjaka koji se medjusobno j.e.b.u ,grle i ljube,dzeparose. Zenske su im zbog toga zahvalne,jer dok se oni pederisu zenske se sa strancima zabavljaju i ne pitaju jeli ko Vlah ili Skutor. Demokratija je kao u Rimu u prvom vijeku -nove ere.